Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Ανανέωσε και ο Μίλτος

acefe52df9b5dd2b1a8fee44fb43e8a9_LΜπορεί πέρυσι να μην είχε καλή σεζόν καταγράφοντας λιγοστές συμμετοχές στη Γ’ Εθνική, ωστόσο στον Πύρασο πιστεύουν πολύ στην αγωνιστική αξία του Γιάννη Μίλτου.

Έτσι, οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους και ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, με θητεία σε Νίκη Βόλου, Κένταυρο, Θησέα, Αχιλλέα Φαρσάλων, Αστέρα Ριζομύλου, Αναγέννηση Ιεράπετρας, Εθνικό, ΓΣ Αλμυρού, Πανιώνιο, θα βρίσκται για τρίτη αγωνιστική περίοδο στο ρόστερ του Πυράσου.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, επισημαίνει:

“Η περσινή σεζόν ήταν εξαιρετική για την ομάδα μας στη Γ’ Εθνική, αλλά δεν ήταν καλή σε προσωπικό επίπεδο καθώς κάποιοι τραυματισμοί και επαγγελματικοί λόγοι με κράτησαν πίσω σε σχέση με αυτά που μπορώ και θέλω να προσφέρω. Φέτος όμως αρχίζουμε μια νέα προσπάθεια, είμαι πανέτοιμος να βοηθήσω τον Πύρασο κι εύχομαι να είμαστε υγιείς ώστε να βγει η χρονιά χωρίς προβλήματα. Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές στον Πύρασο, η τεχνική ηγεσία ξέρει πολύ καλά την ομάδα και την κατηγορία, η διοίκηση είναι δίπλα μας και έτσι, θα έλεγα ότι έχουμε όλα τα φόντα για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected