Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Οι δύο μεταγραφές στο Μαρτίνο και η αλλαγή της ημερομηνίας έναρξης της προετοιμασίας

dimitrelis-horzΣε δύο ακόμη σπουδαίες μεταγραφές προχώρησε ο Οπούντιος Μαρτίνου στο πλαίσιο της ενίσχυσης του έμψυχου υλικού ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Συγκεκριμένα, μετά από σχετική εισήγηση του Μάκη Ζαχαρόπουλου, η Διοίκηση του Μιχάλη Μπάτσου ήρθε σε συμφωνία με τον 24χρονο (8/4/1991) επιτελικό μέσο Γιάννη Κακκάβα που πέρυσι ξεκίνησε στο Αρχάνι και στη συνέχεια, τον Γενάρη μεταπήδησε στον Ερμή Κιβερίου Αργολίδας (Γ’ Εθνική), όπου είχε 11 συμμετοχές και δύο γκολ. Στο παρελθόν σε Εθνικό επίπεδο έχει αγωνιστεί στον Ατρόμητο Πειραιά, στον ΠΑΟ Ρουφ και στη Χαλκίδα.

Επίσης παίκτης του Μαρτίνου είναι πλέον και ο 26χρονος (8/11/1989) επιθετικός Γιώργος Δημητρέλης που πέρυσι αγωνίζονταν στο Νέο Κρίκελλο.
Εξάλλου τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθούν οι γηγενείς παίκτες του Οπούντιου που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα, ενώ μέχρι την Τετάρτη η Διοίκηση θα ανακοινώσει άλλα δύο σπουδαία αποκτήματα.

Στο μεταξύ η έναρξη της προετοιμασίας δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο, αλλά την ερχόμενη Τετάρτη 22 του μήνα (18.00) καθαρά για διαδικαστικούς λόγους.

efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P