Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Ούτε σήμερα πήγε…παραλία ο ΟΦΗ!

239714Παίκτες του ΟΦΗ και με την βούλα είναι οι Στέφανος Μαρτσάκης, Άρης Βλάχος επιβεβαιώνοντας πλήρως τα ρεπορτάζ του Gentikoule.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ :

Ο ΟΦΗ συνεχίζει τις μεταγραφές χτίζοντας μια ομάδα δυνατή για τη νέα περίοδο στη Γ Εθνική. Η κρητική ομάδα εφτασε τις 11 (συνολικά) μεταγραφές, με την ανακοίνωση της απόκτησης του Δήμου Τζέκου (επιθετικός), αλλά και δυο ακόμη παικτών που υπέγραψαν, του Στέφανου Μαρτσάκη (επιθετικός) και του Αρη Βλάχου (τερματοφύλακας). Οι Μαρτσάκης και Βλάχος (όπως και ο Τζέκος που ανακοινώθηκε επίσημα το Σάββατο απο τον ΟΦΗ) συναντήθηκαν με τον επικεφαλής της ομάδας των επιχειρηματιών του ΟΦΗ Αντύπα Σηφάκη και τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ Γιάννη Πολεμαρχάκη και υπέγραψαν στον ΟΦΗ.

Οι μεταγραφές των δυο τελευταίων ποδοσφαιριστών (Μαρτσάκης-Βλάχος) ανακοινώθηκαν την Κυριακή και επίσημα και προστίθενται στους παίκτες που ήδη έχουν αποκτηθεί απο τον ΟΦΗ και είναι οι Περογαμβράκης (επιθετικός), Φαμπίνιο (μέσος), Φραγκουλάκης (μέσος), Μπολάκης (αμυντικός), Δαμιανάκης (αμυντικός),Φαζός (αμυντικός), Κοιλιάρας (αμυντικός), Ραπτάκης (αμυντικός), Τζέκος (επιθετικός).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected