Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ανακοινώθηκαν δύο ανανεώσεις, αύριο το πλήρες ρόστερ!

DSCN5057Την ανανέωση των Κώστα Χαλβατζή και Μόσχου Γιάντση ανακοίνωσε πριν λίγο ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σ αυτή, αύριο (20/7) θα δοθεί στη δημοσιότητα το πλήρες ρόστερ της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας και η Διοίκηση τακτοποιεί και τις τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε όλα να είναι έτοιμα για το νέο ”ταξίδι” που ξεκινάει την Δευτέρα 27 Ιουλίου.

Στα πολύ ευχάριστα της σημερινής ημέρας, η συνάντηση της Διοίκησης με τον 19χρονο τερματοφύλακά μας Μόσχο Γιάντση, ο οποίος – μετά την περσινή απουσία του λόγω σπουδών στην Κοζάνη – με πολύ καλή διάθεση και ενθουσιασμό δήλωσε ”παρών” στη φετινή προσπάθεια.

10500463_1440483762945018_7458233560084232958_n

Χτες βέβαια είχαμε την συνάντηση της Διοίκησης με τον Κώστα Χαλβατζή και χρειάστηκαν λιγότερα από δύο λεπτά για την ανανέωση της συνεργασίας, γεγονός που φυσικά χαροποίησε όλους στην ομάδα.

Έτσι, μετά το ηχηρό ”παρών” δέκα εννιά (19) ποδοσφαιριστών μας που οδήγησαν πέρυσι την ομάδα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και αφού ξεκαθαρίσουν 1-2 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών μας που ίσως αποχωρήσουν, αύριο θα ανακοινωθεί το ρόστερ της ομάδας για την περίοδο 2015-16.

Και φυσικά θα επαναλάβουμε – για μια ακόμη φορά – ότι:

Η πόρτα της ομάδας είναι ανοιχτή σε όλα τα δικά μας παιδιά που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες, ενώ μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα όποιος από τους ποδοσφαιριστές μας το επιθυμεί, αρκεί μόνο να το ζητήσει”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected