Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Ανακοίνωσε δύο, κράτησε Καπία!

agrotikosasterasfc_photo186Με αμείωτη ένταση συνεχίζει τον προγραμματισμό του για τη νέα χρονιά ο Αγροτικός Αστέρας.

Νωρίς το πρωί, η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία με τον Στέφανο Καπία, ο οποίος θα παραμείνει για ακόμη ένα χρόνο στον Εύοσμο ενώ πριν λίγο ανακοίνωσε την απόκτηση των Γιάννη Ντόση από τον Πιερικό και Δημήτρη Γιάντση από την ΑΕΛ.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

“Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Γιάντση.

Ο 27χρονος πλάγιος μεσοεπιθετικός (4/3/1988) ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία του Ηρακλή, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε στην Α΄ Εθνική συνολικά για τέσσερα χρόνια, πετυχαίνοντας οκτώ γκολ. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Κέρκυρα για τρία χρόνια (2010 – 2013, πάντα στην Α΄ Εθνική) και ακολούθησε ο Λεβαδειακός μέχρι τον Ιανουάριου του 2015. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στη Football League με τη φανέλα της Λάρισας για έξι μήνες, πετυχαίνοντας δύο γκολ σε 17 εμφανίσεις”

agrotikosasterasfc_photo185

 

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Ντόση. Γεννημένος στις 24/12/1992, ο νεαρός αριστερός μπακ έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Καβάλα και την περασμένη αγωνιστική περίοδο καθιερώθηκε στη Football League με τη φανέλα του Πιερικού».

Ο Ντόσης, που επέλεξε τη φανέλα με το Νο21, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στον Αγροτικό Αστέρα. Θα δώσω το 100% των ικανοτήτων μου για να συνεχίσει αυτός ο φιλόδοξος σύλλογος να μεγαλώνει και να πετυχαίνει νέες διακρίσεις. Έχω ακούσει τα καλύτερα για τους ανθρώπους της διοίκησης και τον προπονητή και μετά τη γνωριμία μου μαζί τους θέλω ακόμα πιο πολύ να δικαιώσω την εμπιστοσύνη τους».

Πέρυσι με τον Πιερικό ο 23χρονος αμυντικός έπαιξε σε 23 παιχνίδια των Κατερινιωτών.

agrotikosasterasfc_photo184Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου με τον Στέφανο Καπία.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Εύοσμο. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο κέντρο της άμυνας των «σταχυοφόρων», σκοράροντας μάλιστα τέσσερις φορές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected