Κατηγορίες
Football League

Κισσαμικός – Δεν πάει πουθενά ο Μποτωνάκης!

mpotonakis2_610_400Ένα-ένα κλείνουν τα ανοικτά κεφάλαια για τον Κισσαμικό, καθώς συμφώνησε ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην χανιώτικη ομάδα και ο Γιάννης Μποτωνάκης.

Ο “Μπότω” ήταν γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι ήταν τυπικό το θέμα της ανανέωσής του και αυτό πιστοποιήθηκε στη συνάντηση η οποία έγινε την Κυριακή (19/7) το βράδυ ανάμεσα στον ίδιο και τη διοίκηση του Κισσαμικού. Οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να επιδείξουν έτσι εμπιστοσύνη στον ποδοσφαιριστή τους και οπότε, ο Μποτωνάκης, θα συνεχίσει και του χρόνου να φορά τη φανέλα του Κισσαμικού.

Ο Μποτωνάκης είχε πέρσι 22 συμμετοχές στην Γ’ Εθνική και 3 γκολ, ενώ στην ομάδα του Καστελίου μεταγράφηκε στις αρχές του 2014, παίζοντας μάλιστα εκείνη τη σεζόν 11 παιχνίδια στην Γ’ Εθνική και σκοράροντας μία φορά.

kompogennitakhs_zaharias_610_400Αποχωρεί ο αρχηγός!

Λύθηκε η συνεργασία με τον Ζαχαρία Κομπογεννητάκη ο οποίος δεν θα είναι στο ρόστερ του Κισσαμικού τη νέα περίοδο. Η φυγή του Κομπογεννητάκη δεν είναι αμελητέα, καθώς ήταν ο αρχηγός της ομάδας. 

Ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής είχε τη χρονιά που πέρασε, 4 εμφανίσεις στην Γ’ Εθνική και μία ακόμα στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής, ενώ γενικώς τη φανέλα της ομάδας τη φόρεσε για τρία χρόνια. Πριν τον Κισσαμικό, ήταν στον ΠΑΟ Κρουσώνα και τον Ακρίτα και πιο πριν, για 2,5 σεζόν, στον Πλατανιά όπου μάλιστα είχε κάνει 10 εμφανίσεις στην Γ’ Εθνική.

Ο Ζαχαρίας Κομπογεννητάκης θ’ αναζητήσει ως εκ τούτου άλλη ομάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.

athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected