Football League - Μεταγραφές

Football League – Η απόκτηση του Γρηγοριάδη και η “προώθηση” του Βαφέα

agrotikosasterasfc_photo190Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Γρηγοριάδη.

Ο 19χρονος τερματοφύλακας (12/6/1996) – χθες συμμετείχε στην πρώτη προπόνηση για το 2015/2016 – ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη και στη συνέχεια έκανε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Εθνικό Σερρών. Ως βασικό στέλεχος της ομάδας U21 των Σερρών, την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατέκτησε το πρωτάθλημα Νέων της Football League.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι στον Αγροτικό Αστέρα, μία ιστορική ομάδα. Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για το σύλλογο, το οικογενειακό του κλίμα και την οργάνωση που τον διακρίνει. Όλα αυτά επιβεβαιώθηκαν ήδη από την πρώτη μου προπόνηση με την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή που με έφεραν εδώ. Είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι θα δουλέψω δίπλα σε καταξιωμένους τερματοφύλακες, όπως ο Στέργιος Γιακουμής και ο Παναγιώτης Βοσνιάδης και φυσικά υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου προπονητή τερματοφυλάκων, του κυρίου Γιάννη Θεοφάνους».

agrotikosasterasfc_photo1428Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει ότι ο Νίκος Βαφέας υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του.

Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός προέρχεται από την ακαδημία του συλλόγου και η προαγωγή του στην πρώτη ομάδα αποτελεί συνέχεια της μακράς παράδοσης του Αγροτικού Αστέρα να αναδεικνύει νεαρούς αθλητές με ικανότητες και όρεξη για δουλειά.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έγινα μέλος της μεγάλης ομάδας του Αγροτικού Αστέρα, κάνοντας το ονειρεμένο βήμα από την ακαδημία του συλλόγου στο επαγγελματικό επίπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή της Κ20, τον κύριο Γιώργο Τσουκαλίδη, καθώς και τους  προπονητές μου στην πρώτη ομάδα, τον κύριο Παναγιώτη Διλμπέρη και τον κύριο Τάσο Κατσαμπή, που μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω επαγγελματίας και εγώ με την σειρά μου θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω την επιλογή τους».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected