Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Πάνω στις περσινές ράγες!

Χωρίς τίτλοΤην ίδια πετυχημένη συνταγή της περυσινής σεζόν θέλουν να ακολουθήσουν στο Νέστο Χρυσούπολης, που έκανε το απόγευμα της Δευτέρας (20/7) την πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Στον πάγκο κάθεται εδώ και λίγες μέρες ο Γιάννης Ισπυρλίδης και έχει συνεργάτη-γυμναστή τον Γιάννη Κασκαμπανιώτη. Παρόντα ήταν τα περισσότερα από τα μέλη του περυσινού ρόστερ αλλά και οι δύο νέοι Ηλίας Σεφερίδης και Γιώργος Λαζαρίδης. Απουσίαζαν, δικαιολογημένα ο Ντανιέλ Κούτεφ που έρχεται την Πέμπτη αλλά και ο Αντώνης Μαχαιρούδης λόγω φόρτου εργασίας.

Οριστικά παρελθόν αποτελούν από την ομάδα του Νέστου οι Ευφροσυνίδης, Συνοδινός, Ασλανίδης και Ζαρκαντζάς.

Ο νέος τεχνικός του Νέστου, Γ. Ισπυρλίδης, ξεκαθάρισε στις πρώτες του δηλώσεις τα εξής:

«Επιθυμία μας είναι να συνεχίσουμε την πολύ καλή πορεία που ξεκίνησε πέρυσι. Για μένα ήρθε ξαφνικά η πρόταση, αλλά συμφώνησα με τον κ. Τσαντίδη σε λίγα λεπτά. Ο Νέστος είναι ένα σωματείο, που όποιος αγαπά το ποδόσφαιρο, έχει όλα τα εφόδια να δουλέψει. Στόχος είναι να πετύχουμε μια άνετη παραμονή και ό,τι ήθελε προκύψει στη συνέχεια, αλλά φυσικά παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Υπόσχομαι στον κόσμο της ομάδας ότι θα παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και τους χρειαζόμαστε στο πλευρό μας. Δεν υπάρχουν φαβορί στη Γ’ Εθνική, το είδαμε όλοι με τον Άρη πέρυσι, όπως και με τον Πανσερραϊκό, αλλά και την Καβάλα ότι αντιμετώπισαν δυσκολίες. Υπάρχει ήδη ένα πολύ καλό πλάνο για τις μεταγραφές, που οργανώθηκε από τον Ν. Καραμπετάκη. Θα αποκτηθούν σίγουρα ένας στόπερ κι ένας μέσος».

xronometro.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P