Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Το χτίσιμο με…”μπετά Παγγούρα”!

DSC_7363

Ο μοναδικός προπονητής που κατάφερε να σπάσει το “φράγμα” των 100 συνεχόμενων αήττητων παιχνιδιών στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας (έρευνα που πραγματοποίησε το imathiasportsnews.gr και για το λόγο αυτό βραβεύτηκε από την τότε ομάδα του, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας), είναι ο Σάκης Παγγούρας!

Η πρόνοια από πλευράς Ποντιακής Νεολαίας για την συμφωνία με τον έμπειρο προπονητή πριν καν ολοκληρωθεί η προηγούμενη σεζόν, αποτέλεσε για κάποιους μία βιαστική κίνηση, ωστόσο για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας, ο Σάκης Παγγούρας είναι αυτό που λέμε “ο άνθρωπος για τις δύσκολες αποστολές”.

Δύο μήνες μετά από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον πρώην προπονητή της γειτονικής Δόξας Λιανοβεργίου και αναλύοντας τις μεταγραφικές κινήσεις της Ποντιακής Νεολαίας, μπορούμε με απόλυτη βεβαιότητα πλέον να πούμε πως είναι “εκ της σαρκός του Παγγούρα”!

Παίκτες που έχουν συνεργαστεί μαζί του αλλά και κάποιοι που έχουν τεθεί αντίπαλοι (και τους εκτιμά αφάνταστα) δημιουργούν ένα (εκ πρώτης όψεως) εξαιρετικό σύνολο που είναι “καταδικασμένο” να πρωταγωνιστήσει. Οι περισσότεροι μάλιστα εξ αυτών είναι “μπαρουτοκαπνισμένοι” σε τέτοιο επίπεδο, ορισμένοι έχουν κάνει πολλά χρόνια πρωταθλητισμό ενώ υπήρξαν κι αυτοί που με τον Σάκη Παγγούρα στον πάγκο, έκαναν την καλύτερη χρονιά της καριέρας τους.

282734_10200747310870287_126961417_n

Στον πάγκο του Ατρόμητου Διαβατού (2012-2013) σε εντός έδρας αγώνα με τις Βαρβάρες

Ας αναλύσουμε τις μέχρι τώρα μεταγραφές της νεοφώτιστης στην Α1 Ερασιτεχνική ομάδα :

Δημήτρης Κουτσιάδης (αμυντικός από τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου) : Συνεργάστηκε μαζί του στον Ατρόμητο Διαβατού, την περίοδο 2012-2013 όταν και οι “κυανόλευκοι” τερμάτισαν στη 2η θέση πίσω από τον Αχιλλέα Νεοκάστρου, κοντράροντας μάλιστα τους μετέπειτα πρωταθλητές μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Κώστας Πιπιλιάρης (επιθετικός από την ΑΕ Καψόχωρας) : Δική του εισήγηση ο 24χρονος φορ, τον οποίο αντιμετώπισε στον τελικό του Κυπέλλου 2013-2014 όταν ο ίδιος ήταν τεχνικός του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Γιώργος Νικολόπουλος (αμυντικός από τον Εθνικό Κλειδιού) : Γνωρίζει πολύ καλά τις ικανότητες του 19χρονου πλάγιου μπακ, τόσο από τη θητεία του στον Εθνικό όσο και στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων

DSCN6815

Με τον Αλέξανδρο Νουσιόπουλο, περίοδος 2013-2014 σε αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αχιλλέα Νάουσας

Πόλυς Τόζογλου (αμυντικός από Μέγα Αλέξανδρος Πέλλας) : Σκληροτράχηλος αμυντικός ο 23χρονος πρώην παίκτης της ΑΕ Καψόχωρας, στοιχείο που “λατρεύει” σε ποδοσφαιριστή ο Σάκης Παγγούρας!

Αλέξανδρος Νουσιόπουλος (αμυντικός από Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας) : Συνεργάστηκε μαζί του στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, τον χρησιμοποίησε ως στόπερ

Γιώργος Κύρου (τερματοφύλακας από Μακροχώρι) : Με καταγωγή από Αλεξάνδρεια ο 22χρονος πορτιέρο, τις ικανότητες του οποίου γνωρίζει πολύ καλά ο έμπειρος προπονητής. Μην ξεχνάμε πως ήταν η πρώτη χρονικά μεταγραφή της Ποντιακής Νεολαίας.

Θοδωρής Αραμπατζής (αμυντικός από Μακροχώρι) : Μπορεί να μην γνωρίζει πολλά για τον νεαρό πρώην παίκτη του Νησαϊκού, ωστόσο μόλις προτάθηκε, αποκτήθηκε.

733955_10201046059178808_393111466_n

Κώστας Κίτσας, περίοδο 2012-2013 με τη φανέλα του Ατρόμητου Διαβατού

Κώστας Κίτσας (επιθετικός από ΑΕ Αλεξάνδρειας), Γιάννης Τζέπης (μέσος από ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας), Λευτέρης Κίτσας (αμυντικός από ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας): Οι τρεις που συνεργάστηκε μαζί τους από την εξαιρετική σεζόν του “δικεφάλου”. Ο πρώτος μάλιστα αγωνίστηκε και στον Ατρόμητο Διαβατού (φωτ. 2012-2013) όταν πέτυχε πάνω από 20 τέρματα.

Λάμπρος Μαγγανάρης (αμυντικός από ΑΕ Αλεξάνδρειας) : Με τα στοιχεία που επιθυμεί για στόπερ ο Παγγούρας ο 31χρονος στόπερ, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στα μετόπισθεν

Νίκος Μεντεσίδης (τερματοφύλακας από ΑΕ Καψόχωρας) : Η ιδανική λύση για τον Παγγούρα κάτω από τα δοκάρια, ισχυρός ο ανταγωνισμός με τον Γιώργο Κύρου.

Να θυμίσουμε πως στην ομάδα παρέμειναν από πέρσι οι Δημήτρης Μπαράκης, Χρήστος Κολουμπριτσίδης (8 τέρματα πέρσι), Μελέτης Μερόκης (11 γκολ) ενώ σύντομα θα ξεκαθαρίσει αν παραμείνει πρώτος σκόρερ της ομάδας Σάκης Δερμιτζόγλου, ο οποίος σε περίπτωση που ανανεώσει, δυναμώνει αφάνταστα το ήδη ποιοτικότατο ρόστερ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected