Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δημήτρης Καφές : “Κοινοί οι στόχοι, κοινές οι βλέψεις!

DSCN4118Χαρμόσυνα τα νέα για τους φίλους του ΦΑΣ Νάουσα καθώς, όπως δημοσίευσε νωρίτερα το ImathiaSportsNews στο Transfer24, και ο Δημήτρης Καφές θα παραμείνει στην ομάδα τη νέα χρονιά.

Μετά τις ανανεώσεις του μεγαλύτερου μέρους του περσινού κορμού, η διοίκηση της ομάδας κατάφερε και την παραμονή του έμπειρου στράικερ, ο οποίος πέρσι κατετάγη στην 4η θέση του πίνακα των σκόρερς στην Α1 Ερασιτεχνική, σημειώνοντας 22 τέρματα.

Ο 35χρονος (30/10/1980) επιθετικός, με θητεία μεταξύ άλλων σε Αιγάλεω, Βέροια, Πανηλειακό και Καβάλα μίλησε πριν λίγο στο ImathiaSportsNews και αναφέρθηκε στη νέα χρονιά αλλά και στις διαπραγματεύσεις (που τελικά οδήγησαν στη συμφωνία) με τους ανθρώπους του ΦΑΣ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Η παραμονή μου στην ομάδα είναι κάτι που το θέλαμε και οι δύο πλευρές. Οι άνθρωποι του ΦΑΣ και ειδικά ο πρόεδρος Αποστόλης Μπέκας, μου έδειξαν πως υπάρχει ακόμη πιο πιο πολύ όρεξη για να καταφέραμε ότι δεν πετύχαμε πέρσι. Επίσης είναι πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε το άριστο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και αυτό φάνηκε από τις πολλές ανανεώσεις του περσινού κορμού. Ελπίζω φέτος να είμαστε ακόμη πιο ικανοί και στο τέλος να πανηγυρίσουμε έχοντας πετύχει τους στόχους που έχουμε βάλει”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected