Basket

Φίλιππος Βέροιας – Προκαλεί μπάχαλο η “νίκη” του στο ΑΣΕΑΔ!

ImageHandlerΗ ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση κατά του ΑΣΕΑΔ, που αποφάσισε να επαναληφθεί κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας Ηρακλής – Φίλιππος Βέροιας. Τι γίνεται με την Α2. 

Ηενημέρωση από την ΕΟΚ έχει ως εξής: «Το ΑΣΕΑΔ μετά την έκδοση της απόφασής του να επαναληφθεί κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας των ομάδων ΓΣ Ηρακλής-Φίλιππος Βέροιας για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, δικαίωσε δυστυχώς τις επιφυλάξεις της Ομοσπονδίας για τον τρόπο άσκησης των αρμοδιοτήτων του, που έρχεται όχι μόνο σε αντίθεση με τις διατάξεις του νομικού πλαισίου του αθλητισμού, αλλά και που αγνοεί ειδικές συνθήκες που χαρακτηρίζουν το χώρο και την απαίτηση της ταχύτερης και έγκαιρης επίλυσης των αθλητικών διαφορών.

Με την έκδοση της υπ’ αριθμόν 86/2015 απόφασης του Β’ Τμήματος του ΑΣΕΑΔ πέραν των βάσιμων επιφυλάξεων περί της απόρριψης των θέσεων της Ομοσπονδίας και των προβαλλόμενων ενστάσεών της που αφορούσαν την τυπική και ουσιαστική νομιμότητα της προσφυγής του σωματείου Φίλιππος Βέροιας, δημιουργήθηκε και το φαινόμενο της σοβαρής διατάραξης της ομαλότητας των αγωνιστικών θεσμών, που είναι φυσικό να προκαλεί εύλογα ερωτηματικά για τον τρόπο λειτουργίας του κεντρικού δικαιοδοτικού οργάνου του αθλητισμού.

περισσότερα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P