Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Μεταγραφικές εξελίξεις σε Τρίκαλα, Αγροτικό Αστέρα και Αχαρναϊκό!

pitkasΈναν τερματοφύλακα εγγύηση απέκτησε ο ΑΟ Τρίκαλα, ο λόγος για τον Βαγγέλη Πίτκα που από το πρωί της Τετάρτης είναι παίκτης της τρικαλινής ΠΑΕ.

Οι συζητήσεις με τον Χάρη Κουτσούρη έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και ο 32χρόνος Σερραίος τερματοφύλακας θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΑΟΤ για την Football League.

Ο Πίτκας προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ

Σεζόν Ομάδα Συμ. Γκολ
03/04 ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ 0
04/05 ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ 0
05/06 ΑΙΟΛΙΚΟΣ 1
06/07 ΑΙΟΛΙΚΟΣ 18
07/08 ΑΙΟΛΙΚΟΣ 14
08/09 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 14
09/10 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2
10/11 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 8
11/12α ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2
11/12β ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ 24
12/13 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 32
13/14 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 23
14/15 Απόλλωνας Σμύρνης 19
* Η συμμετοχή και τα γκολ αφορούν αγώνες πρωταθλήματος!

goaltrikala.gr

sarakatsanos agrotikos

Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Αχιλλέα Σαρακατσάνου.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός – γεννημένος στα Τρίκαλα στις 3/11/1982 – εντάσσεται στο δυναμικό των «σταχυοφόρων» συνοδευόμενος από εντυπωσιακό βιογραφικό, έχοντας αγωνιστεί στο μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του στην πρώτη εθνική κατηγορία (118 εμφανίσεις με ένα γκολ).

Ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος ξεκίνησε την καριέρα του στον Α.Ο. Καρδίτσας για να ακολουθήσει ο Απόλλων Σμύρνης, ο Παναθηναϊκός, η Κέρκυρα, ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο Ηρακλής, τα Τρίκαλα, ο Πανθρακικός και την περασμένη αγωνιστική περίοδο η Λάρισα, όπου πραγματοποίησε 31 εμφανίσεις πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Στον Αγροτικό Αστέρα θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 33.

moustakisΠαίκτης του Αχαρναϊκού είναι κι επίσημα ο Νίκος Μουστάκης, ενώ το συμβόλαιό του έλυσε ο Γιώργος Σκαθαρούδης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του Αχαρναϊκού καθώς η ομάδα του Μενιδίου μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Σίνισα Γκόγκιτς κινείται εντατικά για την συμπλήρωση του… παζλ στο ρόστερ της νέας σεζόν. Όπως λοιπόν ανακοινώθηκε την Τετάρτη (22/7) στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας εντάσσεται ο Νίκος Μουστάκης, ενώ παράλληλα την πόρτα της εξόδου πέρασε ο Γιώργος Σκαθαρούδης που έλυσε το συμβόλαιό του με τους Μενιδιάτες.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Την αυλαία των νέων μεταγραφών, σε επίπεδο παικτών, ανοίγει σήμερα για τον Αχαρναϊκό ο 25χρονος μέσος Νίκος Μουστάκης ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Διοίκηση της ΠΑΕ. Ο Νίκος Μουστάκης έρχεται από την ΟΦΗ, ενώ έχει συμμετοχές σε ΑΟ Χανίων, Φωκικό, Γλυφάδα και Βύζα Μεγάρων. Παράλληλα κοινή συναινέσει λύθηκε το συμβόλαιο του Γιώργου Σκαθαρούδη με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Χαράλαμπο Σταμούλη να του εύχεται καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνει στο μέλλον».

πηγή

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected