Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – “Κόλπο γκρόσο’ με Κρεββατά!

4dde24d66211bd4f5bf5631a24adac4c_LΟ Κώστας Κρεββατάς υπέγραψε στη Νίκη και είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση του από την κυανόλευκη ομάδα σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports.

Σε ακόμη μία σημαντική μεταγραφή προχώρησαν οι κυανόλευκοι, με τον υψηλόσωμο επιθετικό να προτιμά την ομάδα της “καρδιάς” του από τρεις προτάσεις ομάδων Football League που είχε. Μετά από μία εξαιρετική χρονιά, στο πρώτο μισό με τον Ρήγα Φεραίο και στο δεύτερο μισό με τον Εθνικό Σερρών στη δεύτερη κατηγορία, ο Κρεββατάς επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για χατήρι της Νίκης Βόλου.

Ο Κρεββατάς θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή που αναχωρεί την Πέμπτη για τα 3-5 Πηγάδια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

8e07e54960d4a1de2840ddfa625712c0_L

Από την Αγιά στον Απόλλων Λάρισας

Στον Απόλλωνα Λάρισας, που έχει μπει πολύ δυνατά στο μετραγραφικό παζάρι του τοπικού της Λάρισας, θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία ο Αλέκος Κουβελάς.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός αφήνει τη Γ’ Εθνική και τον Δωτιέα Αγιάς όπου αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν και θα παίξει στον ιστορικό σύλλογο της Φιλιππούπολης Λάρισας. Απομένει η ανακοίνωση από τη νέα του ομάδα. Υπενθυμίζουμε ότι στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Αστέρα Ριζομύλου, Ολυμπιακού Βόλου, Νίκης Βόλου, Χανίων, Τυρνάβου, Ρήγα Φεραίου και Δωτιέα.

magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected