Κατηγορίες
Football League

Τρίκαλα – Ενθουσιασμός του κόσμου στην “πρώτη”! (photos+video)

aot-1i-proponisiΕκκίνηση στο όνειρο της Football League έκανε και επίσημα πριν από λίγο ο ΑΟ Τρίκαλα.

Μπροστά σε 100 και πλέον τρικαλινούς θεατές, οι «κυανέρυθροι» πάτησαν για πρώτη φορά φέτος χορτάρι πραγματοποιώντας την πρώτη τους προπόνηση στο «Σωτήρης Ζηντζιόβας» της Μπάρας.

Οι 24 ποδοσφαιριστές αποθεώθηκαν από δεκάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, παίρνοντας έτσι το μήνυμα για το ποιες θα είναι οι απαιτήσεις τους στη σεζόν που έρχεται. Το παρών έδωσαν και ορισμένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Αυτοί ήταν οι Τάσος Παγώνης, Παναγιώτης Γεωργίου, Βαγγέλης Ανδρέου και Θωμάς Ντάφλας από Φωκικό ενώ ο Μάριο Γκούρμα κατόπιν σχετικά άδειας θα ενσωματωθεί στην ομάδα την Δευτέρα. Απών ήταν και ο Βαγγέλης Πίτκας που υπέγραψε σήμερα.

Επίσης ο Τάσος Κυριάκος ζήτησε να φωτογραφηθεί με τη φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα πριν πάει στα γραφεία για να ολοκληρωθεί το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας.

Να σημειωθεί πως στην προπόνηση συμμετείχε και ο τερματοφύλακας της ΑΕΤ Βουτσελάς ο οποίος εάν ικανοποιήσει θα αποκτηθεί

περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο στο goaltrikala.gr

papaeuthimiou1

Μένει ελεύθερος απο τον ΑΟΤ και εξετάζει τις προτάσεις ο Παπαευθυμίου

Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός που μένει ελεύθερος απο τον ΑΟ Τρίκαλα, ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα του τραυματισμού του και αξιολογεί τις προτάσεις που έχει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Φαρκαδόνα φαίνεται έχει στο στόχαστρο της, τον πρώην «κυανέρυθρο» ενώ βολιδοσκοπείται και απο ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στην Α΄ κατηγορία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected