B ΕΠΣ Ημαθίας

Ακαδημία Μακροχωρίου – Οι διεργασίες για τη σεζόν 2015/2016

PB090228Μετά από ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και την άνετη παραμονή στον δεύτερο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, η Ακαδημία Μακροχωρίου ανασυντάσσεται και πάλι για την ερχόμενη σεζόν.

Προπονητής της ομάδας παραμένει ο Γιώργος Απόσογλου, ενώ όπως αναφέραμε σε προηγούμενη δημοσίευση, οι Χριστόδουλος Φωτόπουλος, Δημήτρης Σερασκιέρης, Κώστας Κουλουριώτης και ο έμπειρος Νίκος Δημοσθένους θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά στην Α1 Ερασιτεχνική με την ανδρική ομάδα του Μακροχωρίου.

576003_10151071373779640_1409125185_n

Σημαντική η βοήθεια βεβαίως και των υπόλοιπων παικτών και μάλιστα όπως αποφάσισε ο νέος προπονητής της ομάδας Μάκης Γιαννόπουλος, οι Αντώνης Σταματίου, Στέφανος Παπαδόπουλος και Σάκης Ασλανίδης θα ενταχθούν στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας, που ξεκινά αύριο (24/7) και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου.

Ένα επίσης από τα αξιοσημείωτα της περσινής εξαιρετικής πορείας η μηδενική καταμέτρηση κόκκινων καρτών αλλά και η 8η θέση στο πρωτάθλημα παρά τη συμμετοχή πολλών νεαρών παικτών.

PB090110

Η φετινή σεζόν ξεκινά επίσημα στις 10/8 και ώρα 18.30 στο βοηθητικό γήπεδο Μακροχωρίου και βοηθός του Γιώργου Απόσογλου θα είναι ο Κώστας Τσακαλίδης. Παρόν βεβαίως και ο συνδετικός κρίκος των τμημάτων, Βαλάντης Αθανασιάδης ο οποίος με δήλωση του στο ImathiaSportsNews, καλεί όσους νεαρούς ποδοσφαιριστές θέλουν, να δώσουν το παρόν στην “πρώτη” της Ακαδημίας με σκοπό να δοκιμαστούν και παράλληλα εύχεται και στα δύο τμήματα καλή σεζόν, με υγεία και χαρά, χωρίς τραυματισμούς και απρόοπτα.

Να σημειώσουμε πως για ακόμη μία χρονιά απαραίτητη είναι η συνδρομή των πιο έμπειρων παικτών και για το λόγο αυτό παραμένουν στην ομάδα οι Γόλης Ηλιάδης, Γιώργος Μανιόπουλος, Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος, Αντώνης και Πάνος Κολεσίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected