Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Η χθεσινή “πρώτη” και οι νέες μεταγραφές

m61Ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης, 22 του μήνα, η νέα ποδοσφαιρική περίοδος για την ομάδα του Οπούντιου Μαρτίνου, που θα αγωνιστεί για 2η συνεχή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, υπό τις οδηγίες του Μάκη Ζαχαρόπουλου, ο οποίος θα βρεθεί για 4η συνεχή χρονιά στον πάγκο της.

Στο γήπεδο, σ’ αυτό το πρώτο ραντεβού, βρέθηκαν συνολικά 22 ποδοσφαιριστές στο γήπεδο κάνοντας την πρώτη τους προπόνηση, παρουσία σύσσωμου του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Λοκρικής ομάδας, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι το Μαρτίνο είναι μία μεγάλη οικογένεια, με πολύ καλό κλίμα εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου και σίγουρα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τη λειτουργία της και τις ξεκάθαρες απόψεις της γύρω από όλα τα θέματα.

Παρόντες από το περσινό ρόστερ στην πρώτη προπόνηση ήταν οι ποδοσφαιριστές:

Οι τερματοφύλακες Απόστολος Τσίμας και Δημήτρης Καρανάσος.
Οι αμυντικοί Δήμος Σπυριδάκης, Ηλίας Τσέλλος, Σπύρος Κουτσούμπας, Βασίλης Νικολόπουλος.
Οι μέσοι Καντού (Κάρλος Εντουάρντο Μπομπάνα, Βραζιλιάνος), Γιάννης Γκριτζάπης, Νίκος Κωτσαλάς και
Οι επιθετικοί Γκεντιάν Κόκα, Βαγγέλης Πατσαρούχας.
Απουσίαζαν δικαιολογημένα ο Χρήστος Στυλιανός και ο τραυματίας Χρήστος Μιμηγιάννης.
Από τους νεομεταγραφέντες βρέθηκαν στο γήπεδο οι Γιάννης Κακκάβας, Γιώργος Δημητρέλης, Κώστας Δέδες, ενώ απουσίαζε δικαιολογημένα ο Γιώργος Θεοδωρίδης.

Νέες μεταγραφές-δοκιμές

Στην πρώτη προπόνηση του Οπούντιου μετείχαν ακόμη ο 24χρονος (12/8/1991) αμυντικός Γιώργος Καταραχιάς, που πέρυσι έπαιζε στα Καμένα Βούρλα και πλέον αποτελεί την 5η μεταγραφή της ομάδας, καθώς και ο 22χρονος (3/1/1993) μέσος Γιάννης Καλαμάτας από τον Ολυμπιακό Λαμίας, που αναμένεται να υπογράψει την Πέμπτη.

Στόχος της Διοίκησης σε συνεργασία με τον προπονητή, είναι η απόκτηση 3-4 ακόμη παικτών ικανών που να μπορούν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες της κατηγορίας.

Επίσης στην πρώτη προπόνηση συμμετείχε νεαρός ποδοσφαιριστής από τη Δυτική Λοκρίδα, οι «μικροί» του Μαρτίνου Αποστόλης Πύλλιας και Μιχάλης Παπακωνσταντίνου καθώς και ορισμένοι από τις Ακαδημίες του Οπούντιου.

*** Οι προπονήσεις θα γίνονται καθημερινά στο γήπεδο του Μαρτίνου (θα υπάρξουν και πρωινές προπονήσεις) σε εντατικούς ρυθμούς και γίνεται προσπάθεια μέχρι το τέλος του Ιούλη να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Φιλικά παιχνίδια

Δύο είναι οι μεγάλες προτεραιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο του Οπούντιου ενόψει της νέας περιόδου.

Η μία είναι η ολοκλήρωση του ρόστερ (θα γίνει τις επόμενες ημέρες) και η άλλη οι εργασίες κατασκευής-ολοκλήρωσης του βοηθητικού γηπέδου που βρίσκεται δυτικά του γηπέδου. Σχετικά έχουν πάρει την υπόσχεση του Δημάρχου Λοκρών Νίκου Λιόλιου, όμως θα πρέπει να ενεργοποιηθούν οι πάντες ώστε να είναι στη διάθεση της ομάδας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος

*περισσότερες φωτογραφίες στο efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P