Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

ΟΦΗ – Στα “ασπρόμαυρα” ο Ημαθιώτης Αλέξανδρος Παπατζίκος!

33Δύο τελειωμένες μεταγραφές ανακοίνωσε ο ΟΦΗ που γνωστοποίησε την απόκτηση των Γιάννη Γκούμα και Αλέξανδρου Παπατζίκου.

Παράλληλα, όπως αναφέραμε νωρίτερα ο ΟΦΗ ανακοίνωσε και την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού Βαγγέλη Νικολόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ :

Τρείς ακόμη ποδοσφαιριστές προσέθεσε στο δυναμικό του ο ΟΦΗ ανεβάζοντας στις 14 τις μεταγραφές που έχει κάνει, ενόψει της συμμετοχής του στην Γ Εθνική.

Την Πέμπτη (23/7) ήταν η σειρά των Γιάννη Γκούμα (27χρονος μέσος), Αλέξη Παπατζίκου (28χρονος κεντρικός αμυντικός) και Βαγγέλη Νικολόπουλου (24χρονος επιθετικός) να υπογράψουν στον ΟΦΗ και να ενταχθούν και επίσημα στην κρητική ομάδα. Οι Γιάννης Γκούμας και Αλέξης Παπατζίκος ήταν βασικά στελέχη του ΑΟΧανιά τα τελευταία χρόνια και από τις βασικές επιλογές του προπονητή του ΟΦΗ, Μουράτ Σεροπιάν. Ενώ ο Βαγγέλης Νικολόπουλος, παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, και την τελευταία χρονιά στην Γ Εθνική (2ος όμιλος) έβαλε 14 γκολ (δεύτερος σκόρερ στον όμιλο) με τον Οπούντιο Μαρτίνου (πρόπερσι στην ίδια ομάδα έβαλε 41 γκολ στην Α’ ΕΠΣ Φθιώτιδας).

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές θα είναι στην πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ την προσεχή Δευτέρα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο (6.30μμ).

gentikoule.gr

nikolopoulosΚαι ο Νικολόπουλος στη “φαρέτρα”!

O 23χρονος επιθετικός Βαγγέλης Νικολόπουλος είναι η επόμενη μεταγραφή του ΟΦΗ που πρόσθεσε στο ρόστερ του ακόμα έναν φορ.

Ο Νικολόπουλος αγωνίστηκε την προηγούμενη σαιζόν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με τον Οπούντιο Μαρτίνου πετυχαίνοντας 14 γκολ σε 28 παιχνίδια και μάλιστα βρέθηκε σήμερα στο «Γεντί Κουλέ». Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του ανέφερε ότι «ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία και φανταστικό κόσμο. Ολοι γνωρίζουμε που ήρθαμε και ξέρουμε ότι η θέση του ΟΦΗ είναι στην Σούπερ Λίγκ και όχι στη Γ Εθνική. Γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά και χαίρομαι που είμαι και εγώ μέλος αυτής της προσπάθειας».

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τον Βαγγέλη Νικολόπουλο :

Ο Βαγγέλης Νικολόπουλος γεννήθηκε στις 2-10-1991 στα Λάρυμνα Φθοιώτιδας. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Την τελευταία περίοδο αγωνίστηκε στον Οπούντιο Μαρτίνου (Γ Εθνική) και έβαλε 14 γκολ. Την προηγούμενη χρονιά με την ίδια ομάδα στην Α’ ΕΠΣ Φθοιώτιδας έβαλε 41 γκολ. Εχει αγωνιστεί ακόμη στον Α.Ε. Δηλεσίου Φθιώτιδας (Περιφερειακό)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected