Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΑΕ Χαρίεσσας – Απέκτησε τους αφούς Σταμάτη, στη Νάουσα ο Δίντσης

Για τις μεταγραφές της Ημαθίας, LIVE ενημέρωση στο transfer24!

Untitled-1

Στην απόκτηση των αδερφών Σταμάτη, αμφότερους από τη γειτονική Στενήμαχο, προχώρησε η ΑΕ Χαρίεσσας.

Η “κιτρινόμαυρη” ομάδα, μετά την προσθήκη του Μιχάλη Οβεζίκογλου κάτω από τα γκολπόστ, ενίσχυσε και την άμυνα της με τις μεταγραφές των Αργύρη Σταμάτη (28/01/1988, αμυντικός) και Θωμά Σταμάτη (φωτ. 06/11/1986, αμυντικός) αμφότεροι από τη Θύελλα Στενημάχου.

Οι δύο ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στην Α1 Ερασιτεχνική μετά τη σεζόν 2012-2013, όταν και η Θύελλα υποβιβάστηκε ενώ φορούν για δεύτερη φορά τη φανέλα της ΑΕΧ μετά από πέντε χρόνια. Την περσινή χρονιά, ο Αργύρης σημείωσε δύο τέρματα στον δεύτερο όμιλο της Α2, ενώ ο αδερφός του Θωμάς πέτυχε τρία.

Την ίδια ώρα, από την ομάδα αποχωρεί ο 16χρονος μέσος Δημήτρης Δίντσης, ο οποίος μεταγράφηκε στην ΑΕΧ τον Γενάρη του 2015 και αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια πρωταθλήματος με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής προέρχεται από την Ακαδημία Νάουσας.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, αναμένεται η συμφωνία με έναν ακόμη αμυντικό με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν ο Σάββας Αβετίδης ενώ σε καλό δρόμο βρίσκεται και η μεταγραφή ενός πλάγιου επιθετικού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P