Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το ImathiaSportsNews στην “πρώτη” του Μακροχωρίου! (photos+video)

DSCN7975Την αυλαία για τη σεζόν 2015/2016 ανοίγει η ομάδα του Μακροχωρίου και μαζί με τον “ασπρόμαυρο” σύλλογο και για το ImathiaSportsNews που και φέτος (με άλλο όνομα και νέο λουκ σύντομα) θα καλύψει τις προσπάθειες των περισσότερων ομάδων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας.

Μαζί με τους “Βάλτος Boys” και την κάμερα του Ηλία Γεωργάκη, βρεθήκαμε σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου, όπου υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιαννόπουλου, έπεσε ο πρώτος…ιδρώτας από τους 12 ποδοσφαιριστές που έδωσαν σήμερα το παρόν. Αρκετοί και οι δικαιολογημένοι απόντες, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και οι νέες μεταγραφές που θα αφορούν τη θέση του τερματοφύλακα, του στόπερ αλλά και του επιθετικού που επιθυμεί διακαώς ο έμπειρος προπονητής.

Παρόντες στο γήπεδο και αρκετά πρόσωπα από τη νεοσύστατη διοίκηση του συλλόγου, που μετά από τέσσερις  σεζόν, επιστρέφει και πάλι στο τοπικό πρωτάθλημα της Ημαθίας και κρίνοντας από τους παίκτες που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο, θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Οι παρόντες στη σημερινή πρώτη προπόνηση ήταν το νέο μεταγραφικό απόκτημα από τον Ατρόμητο Διαβατού Γιώργος Τσακαλίδης, οι Σάκης Ασλανίδης, Νίκος Δημοσθένους, Χριστόδουλος Φωτόπουλος, Δημήτρης Σερασκιέρης, Σταύρος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Παπακωνσταντίνου, Κώστας Κουλουριώτης, Γιώργος Αθανασιάδης, Σταύρος Αντωνίου και Βασίλης Φιλιππίδης που προωθήθηκαν από την Ακαδημία με σκοπό να δοκιμαστούν από τον Μάκη Γιαννόπουλο αλλά και ο Γιάννης Κάσα που προέρχεται από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας και σύντομα θα φανεί αν θα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας.

Στους απόντες συγκαταλέγονται οι Κώστας Κωτσόπουλος, Μάριος Αργυρόπουλος, Γιώργος Μιχαλόπουλος, Νίκος Πατσιαβούρας, Ανανίας Ταγκαλίδης, Κώστας Τάνης και Γιώργος Πελεκίδης που ανήκουν στο ρόστερ ωστόσο είναι άγνωστο πόσοι εξ αυτών θα παραμείνουν ενώ σύντομα θα ενταχθεί στην προετοιμασία ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος, που θα αποκτηθεί από τον γειτονικό Φίλιππο Μέσης.

δείτε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από την προπόνηση της ομάδας :

*δείτε αργότερα τι δήλωσε στην κάμερα του ImathiaSportsNews ο Μάκης Γιαννόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected