Football League - Μεταγραφές

Football League – Ανακοινώθηκαν Μπαμπανιώτης και Χριστοφιλέας!

Χωρίς τίτλο

Η ομάδα του Μενιδίου γνωστοποίησε την απόκτηση του 26χρνου πορτιέρο Νίκου Μπαμπανιώτη και του 27χρονου μπακ Αναστάσιου Χριστοφιλέα.

Αναλυτικά αναφέρεται:

«Δύο νέες μεταγραφές πραγματοποίησε ο Αχαρναϊκός με στόχο την ενίσχυση του ρόστερ. Ο 26χρονος γκολκίπερ Νίκος Μπαμπανιώτης και ο 27χρονος αμυντικός Αναστάσιος Χριστοφιλέας υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με τη ΠΑΕ Αχαρναϊκός για τη νέα σεζόν. Ο Νίκος Μπαμπανιώτης (28/06/1989) προέρχεται από τον Ιωνικό ενώ μετρά πολλές συμμετοχές σε Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννενα. Ο Αναστάσιος Χριστοφιλέας (21/12/1988) προέρχεται από την Καλαμάτα ενώ έχει συμμετοχές σε Καλλιθέα, Βύζα Μεγάρων και Διαγόρα. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Χαράλαμπος Σταμούλης καλωσόρισε τους δύο νέους παίκτες στην οικογένεια του Αχαρναϊκού, τονίζοντας τους πως ο Αχαρναϊκός είναι μία ιστορική ομάδα με σεβασμό, αλλά και ευθύνες προς τους φιλάθλους της που την ακολουθούν πιστά όλα αυτά τα χρόνια».

Τέλος, σχετικά με την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν, η διοίκηση της ΠΑΕ ανακοίνωσε πως θα διεξαχθεί την Δευτέρα 27 Ιουλίου στο Δημοτικό Γήπεδο Αχαρνών στις 7 το απόγευμα και θα είναι «ανοικτή» για τους φιλάθλους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected