Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Οι τέσσερις μεταγραφές και τα φιλικά της Πύδνας

_2_
Γράφει ο Μπάμπης Πεΐδης, pieriasport.blogspot.gr

Τέσσερις σημαντικές προσθέσεις ακόμη έκανε στο ρόστερ της η Πύδνα Κίτρους που ανακοίνωσε δύο Κατερινιώτες πρώτης γραμμής και δύο εκτός Πιερίας ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν σίγουρα στην υλοποίηση των στόχων της.

Ποδοσφαιριστές της είναι ο Χρήστος Λαζαρίδης από τον Βατανιακό και ο Σωτήρης Καραγκούνης από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι και έχουν παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ακόμη αξίζει να αναφερθεί ότι και οι δυο έπαιξαν πέρσι στον 2ο όμιλο της Γ΄εθνικής και σίγουρα έχουν άποψη για το πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετέχει φέτος η νέα τους ομάδα.

Η Πύδνα δεν έμεινε στους δυο παίκτες της περιοχής και ανακοίνωσε την απόκτηση του τερματοφύλακα Σάββα Ταταρίδη απο τον Αγροτικό Αστέρα και του επιθετικού Απόστολου Τσιούνη απο τη Ρόδο.

Ο 27χρονος πορτιέρο στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Αναγέννηση Επανομής, Βέροια, Καμπανιακό, Αστέρα Ρεθύμνου, Δόξα Ασσήρου και Δόξα Χέρσου και αποτελεί τον άνθρωπο που θα προσδώσει εμπειρία και ποιότητα κάτω απο τα δοκάρια της Πύδνας.

Ο Αιτολοακαρνάνας επιθετικός με καταγωγή από την Κωνοπίνα συμφώνησε με την ομάδα του Κίτροuς για τον επόμενο χρόνο.

Στο παρελθόν ο Τσιούνης αγωνίστηκε σε Αμφίλοχο, Ακαρνανικό Φυτειών, Νέους Παναιτωλικού, Α.Ο.Ελαιοφύτου, Τηλυκράτη Λευκάδας και Α.Ε.Μεσολογγίου.

O πρώτος σκόρερ της Ρόδου στο περσινό πρωτάθλημα απάντησε αρνητικά στην πρόταση των «ελαφιών» και σφράγισε τις καλές του εμφανίσεις και τα 33 γκολ που πέτυχε με μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

vrontou

Τα φιλικά παιχνίδια της φετινής περιόδου προετοιμασίας της ανακοίνωσε η Πύδνα Κίτρους.

Ξεκίνημα με τον ενισχυμένο Όλυμπο στην Βροντού που αγωνίζεται φέτος στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας και έχει στον πάγκο της τον πολύπειρο Γιάννη Κωνσταντινίδη.

Το πρόγραμμα όλων των αγώνων μέχρι και το τελευταίο:

26/7 Με Όλυμπο στη Βροντού Πιερίας
8/8 Με ΑΕ Φαρκαδόνας Τρικάλων στο Κίτρος
14/8 Με Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο Μαγνησίας
19/8 Με τον Απόλλωνα στην Κρύα Βρύση Πέλλας
23/8 Με τον Αιγινιακό στο Κίτρος και
29/9 Με τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη Λάρισας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected