Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΦΑΣ Νάουσα – Τα γάντια στον Σωτήρη Ιωακειμίδη!

DSCN4238

Δεν άργησε πολύ να βρει τον αντικαταστάτη του Σπύρου Σταματέλου ο ΦΑΣ Νάουσα!

Μετά από αλλεπάλληλες συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή αλλά και πιέσεις στον ίδιο από ομάδες τόσο στην Ημαθία όσο και των όμορων νομών, η διοίκηση του ΦΑΣ βρέθηκε χθες αργά το βράδυ στη Βέροια και συμφώνησε οριστικά με τον Σωτήρη Ιωακειμίδη, ο οποίος λίγες μέρες πριν απέσπασε την ελευθέρας του από τον ΑΣ Ειρηνούπολης.

Η…ανταλλαγή τερματοφυλάκων στους δύο πρωτοπόρους της περσινής Α1, ολοκληρώθηκε χθες με τον πρώην πορτιέρο των Φίλιππου Μελίκης, Μακροχωρίου και Φίλιππου Μέσης να παραδίδει το δελτίο του στους διοικούντες του ΦΑΣ και σήμερα θα δώσει κανονικά το παρόν στην πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας περιόδου (18.30 στο ΔΑΚ Νάουσας).

Ο έμπειρος τερματοφύλακας μίλησε πριν λίγο στο ImathiaSportsNews και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στη νέα του ομάδα :

“Η μεγάλη εκτίμηση των ανθρώπων του ΦΑΣ Νάουσα προς το πρόσωπο μου, ήταν το κυριότερο στοιχείο για την τελική επιλογή μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με προσέγγισαν το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο η προοπτική να αγωνιστώ σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο, ήταν άκρως σημαντική για μένα. Στην ομάδα θα βρω κάποιους πρώην συμπαίκτες μου, είμαι πολύ ανυπόμονος να ξεκινήσω την προετοιμασία για τη νέα χρονιά και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να επιτευχθούν οι στόχοι, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του νταμπλ στον νομό.”

“Τρίβει τα χέρια του” ο Χαλκιάς!

Στις 18.30 είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση του νέου προπονητή της ομάδας Δημήτρη Χαλκιά, με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό του ΦΑΣ. Ο νεαρός τεχνικός, μπροστά στη μεγάλη πρόκληση της καριέρας του, φαίνεται πως θα έχει πολλά “όπλα” στη…φαρέτρα του ενόψει της νέας σεζόν, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του περσινού ρόστερ έχει παραμείνει στην ομάδα, ενώ και οι μεταγραφές (Γιώργος Λιακόπουλος, Γρηγόρης Ηλιάδης, Γιώργος Πατατούκας, Σωτήρης Ιωακειμίδης, Νίκος Παντζαρτζίδης, Δημήτρης Δίντσης) έρχονται για να ενισχύσουν την προσπάθεια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected