Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Στο Ηράκλειο και ο Καναβέτας!

kanavetassΈνα σούπερ ταλέντο βάζει στο ρόστερ του ΟΦΗ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule συμφώνησε με τον 19χρονο μεσοεπιθετικό Γιώργο Καναβέτα που επέλεξε την ομάδα αντί για την Σούπερ Λιγκ!

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός (γεν. το 1996) ανήκε στον Ολυμπιακό και μάλιστα σε ηλικία 17 χρονών είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με αποτέλεσμα να γίνει ένας από τους νεότερους παίκτες που έκανε αυτό το βήμα. Οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ «έκλεψε» τον ποδοσφαιριστή από τρεις ομάδες της Σούπερ Λιγκ που τον ήθελαν διακαώς.

Ο Καναβέτας είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες ενώ ήταν αρχηγός σε όλες τις μικρές ομάδες του Ολυμπιακού. Φέτος, έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και παρότι υπήρχε ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους της Σούπερ Λιγκ, εκείνος επέλεξε την προοπτική του ΟΦΗ γνωρίζοντας την δυναμική αλλά και το τι μπορεί να του προσφέρει η ομάδα μέσα στα επόμενα χρόνια. Ο Καναβέτας ήρθε ήδη στο Ηράκλειο και αναμένεται να δώσει το παρόν στην απογευματινή, πρώτη συγκέντρωση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected