Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Με την ίδια συνταγή και πίστη στα…νιάτα η “πρώτη”! (photos)

DSCN0148Τριάντα ποδοσφαιριστές, έξι εκ των οποίων από την Ακαδημία της ομάδας, ήταν ο…απολογισμός της πρώτης προπόνησης για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων για τη σεζόν 2015-2016.

Με πίστη στη φιλοσοφία και την εμπιστοσύνη στο τοπικό στοιχείο, διοίκηση και τεχνικό επιτελείο ξεκίνησαν τη φετινή προσπάθεια με στόχο την διατήρηση της αγωνιστικής νοοτροπίας που έχει εμφυσήσει ο Γιώργος Ντάμτσιος και έχει “αγκαλιάσει” από την πρώτη στιγμή η διοίκηση του Νίκου Σαλτουρίδη.

Εκτός της σύσσωμης παρουσίας του διοικητικού συμβουλίου, τοπικών φορέων αλλά και αρκετών φίλων της ομάδας, το παρόν έδωσαν 30 παίκτες, που στο σύνολο τους προέρχονται από την περσινή επιτυχημένη “συνταγή”. Μοναδικός “νέος” (άτοπος ο χαρακτηρισμός καθώς κατάγεται από την περιοχή και έχει αγωνιστεί παλιότερα στην ομάδα) ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης, που μετακόμισε από τον γειτονικό Εθνικού Κλειδιού αλλά και η παρουσία έξι εκ των εννιά παιδιών από την Ακαδημία (οι υπόλοιποι απουσίαζαν δικαιολογημένα), που θα ακολουθήσουν φέτος το πρόγραμμα προετοιμασίας του Γιώργου Ντάμτσιου.

DSCN0158

Απών από τη σημερινή “πρώτη” ο Ηρακλής Ελευθεριάδης, που είχε προγραμματισμένη μαγνητική θεραπεία αλλά και οι Δημήτρης Σούρλας και Βασίλης Σερμπίνης οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα καταλήγουν στον ΑΟ Καρδίας Θεσσαλονίκης, ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν καθημερινά (εκτός Κυριακής) στις 18.30 ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν οι φιλικές αναμετρήσεις.

δείτε το φωτορεπορτάζ που ευγενικά μας παραχώρησε το alexandriamou.gr 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected