Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΑΕ Χαρίεσσας – “Πακέτο” τρεις από Βαρβάρες, “ανοιχτή” επικοινωνία με δύο

Untitled-1

Όλες οι μεταγραφές της Ημαθίας LIVE στο transfer24

Τρεις ποδοσφαιριστές που γνωρίζει καλά ο Σάββας Αβετίδης, αποκτήθηκαν και επίσημα σήμερα από την ΑΕ Χαρίεσσας.

O έμπειρος προπονητής επιλέγει μέχρι στιγμής παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και η σημερινή ανακοίνωση των ονομάτων, παραπέμπει σαφώς στην περσινή παρουσία του στον πάγκο του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Η διοίκηση της ΑΕ Χαρίεσσας προχώρησε σήμερα στη σύναψη συμφωνίας με τους Θόδωρα Αβετίδη, Αντώνη Καρολίδη και Γιώργο Κοτσογιαννίδη που θα πλαισιώσουν τους ήδη αποκτηθέντες Αργύρη Σταμάτη, Θωμά Σταμάτη και Μιχάλη Οβεζίκογλου.

Ο Θοδωρής Αβετίδης (γιος του έμπειρου τεχνικού) αγωνίστηκε για δύο χρόνια στον Αγροτικό Αστέρα, όπου είχε “γεμάτες” χρονιές ενώ πέρσι σημείωσε ένα τέρμα. Δύσκολη χρονιά για τους “πράσινους” που ολοκληρώθηκε με τον υποβιβασμό της ομάδας στην Α2, ωστόσο ο 24χρονος (21/08/1991) είχε πολύ καλή χρονιά στη θέση του στόπερ.

Δίπλα του στην άμυνα αγωνίστηκε ο Αντώνης Καρολίδης, ο οποίος μετά την θητεία του στον Απόλλων Αγίου Γεωργίου, συνέχισε να φορά τα πράσινα του Αγροτικού Αστέρα όπου αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Τέλος, στην ΑΕΧ μετακομίζει και ο νεαρός Γιώργος Κοτσογιαννίδης, τον οποίο εμπιστεύτηκε την περσινή χρονιά ο Σάββας Αβετίδης, έναν ποδοσφαιριστή που είχε μεταγραφεί από τον Μακεδόνα Βέροιας το καλοκαίρι του 2014.

Στις υπόλοιπες εκκρεμότητες για τους “κιτρινόμαυρους”, οι Βαλάντης Τοπαλίδης και Λεωνίδας Λέσκας αναμένεται μέχρι αύριο να ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνουν στον σύλλογο, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί μία ακόμη μεταγραφή που θα αφορά ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στα άκρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected