Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Καλαμαριάς – Ολόκληρη η συνέντευξη του Γιώργου Ιωακειμίδη

ioakeimidis_610x400Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα, Γιώργος Ιωακειμίδης και μίλησε για τη νέα προσπάθεια που ξεκινάει ο ιστορικός σύλλογος.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95,5:

«Από τις 5:30 ξεκινάν οι πρωινές προπονήσεις, υπάρχουν οι απογευματινές προσέχουμε το φαγητό τους και να είναι ξεκούραστοι για να μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα και να γίνουν σωστές επιλογές για το ρόστερ.

Όταν αναλαμβάνεις τον Απόλλωνα το κάνεις μόνο στα σοβαρά, αλλιώς αυτοκτονείς σαν προσωπικότητα.

Ακόμα δε γνωρίζουμε το ρόστερ που μπορούμε να δημιουργήσουμε. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Θα κάνουμε κάποια φιλικά ώστε να αξιολογήσουμε τι ομάδα έχουμε ώστε να δούμε τα προβλήματά μας, να διορθώσουμε τα όποια λάθη μας και να είμαστε έτοιμοι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος».

Ποιος είναι ο στόχος του Απόλλωνα: «Δυστυχώς είμαστε καταδικασμένοι να κάνουμε πρωταθλητισμό, παρότι δεν γνωρίζουμε ακόμα τα ρόστερ των αντιπάλων μας και παρότι είμαστε αναγκασμένοι να ξεκινήσουμε από το μηδέν και να κάνουμε το σχεδιασμό της ομάδας μέσα σε μόλις 40 μέρες, με μικρό μπάτζετ χωρίς να είμαστε σε θέση να πληρώσουμε χρήματα σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε ήδη. Πάντως θα προσπαθήσουμε με την έναρξη του πρωταθλήματος να έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα».

Για την στήριξη του κόσμου: «Οι φίλαθλοι θα είναι δύσπιστοι αφού περιμένουν να δουν κάποια πράγματα για να πειστούν. Κάποιοι πήραν την ομάδα ψηλά και τη ρίξανε και άλλοι το αντίθετο. Έβαλαν χρήματα έδωσαν το χρόνο τους και πήγαν την ομάδα από τη Δ τη Β’ όπως ο κ. Χαραλαμπίδης. Είναι δίπλα μας, μας βοηθάν, τους σηκώνουμε απ’ τις δουλείες τους. Στηρίζει εμπρακτα και ο Απόλλων Πόντου, ο ΑΣ, και αυτό μας δίνει δύναμη».

Μίλησε με τους κ. κ. Χαραλαμπίδη και Ανατολίτη: «Δεν είχα ακόμη την ευκαιρία. Πιστεύω πως στην πορεία θα πρέπει να μιλήσω με τον κ. Χαραλαμπίδη, να μου δώσει τις συμβουλές του και να μου πει αυτά που πιστεύει και αυτά που έχει δει. Ούτε και με τον κ. Ανατολίτη, λόγω του ότι προτεραιότητα είναι το αγωνιστικό κομμάτι. Σίγουρα στο οργανωτικό κομμάτι αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ χρήσιμοι. Στο ρόστερ του Απόλλωνα έχουν θέση μόνο παίκτες που θα δώσουν το αίμα τους για την ομάδα. Όποιος δεν αντέξει την πίεση θα πρέπει να αποχωρήσει άμεσα και γρήγορα».

Έχει επαφές με το Δήμο: «Όχι ακόμα, όμως θα πρέπει και ο Δήμος να δείξει έμπρακτα του. Αυτή τη στιγμή, έχουμε ρίξει το βάρος στο αγωνιστικό κομμάτι, είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος με τις μισές ομάδες να πέφτουν. Πρέπει να προετοιμαστούμε και εμείς και οι παίκτες κατάλληλα. Πιστεύω πως θα πρωταγωνιστήσουμε και αν θα τα καταφέρουμε, θα το δούμε άμεσα»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected