Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League – Παλικάρι ο Παναθηναϊκός, το “γύρισε” με 10 παίκτες! (photos+video)

1284082Σε μια νύχτα που ξεκίνησε στραβά (γκολ η Μπριζ, χαμένο πέναλτι, κόκκινη o Σάντσεθ), ο Παναθηναϊκός των 10 από το 44′, βρήκε δυνάμεις και καρδιά, γύρισε το ματς και με το 2-1 πάει στο Βέλγιο για την πρόκριση! 

Είναι αυτό που λέμε όλα στραβά και ανάποδα. Αυτό ακριβώς συνέβη στον Παναθηναϊκό κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους. Τι να πρωτογράψει κανείς. Στην πρώτη επίθεση του αντιπάλου (10ο λεπτό οι πράσινοι δέχθηκαν γκολ από τον Εμπομπό σε μία φάση που η αμυντική ανισορροπία τους ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Στη…δεύτερη, τρία λεπτά αργότερα, οι Βέλγοι έχασαν απίστευτη ευκαιρία για το 0-2 ενώ η παράταξη με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς την οποία επέλεξε οΠρεντόμ δυσκόλεψε αφάνταστα τον Παναθηναϊκό.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μόλις οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, κέρδισαν το δικαίωμα να κάνουν το 1-1 αλλά το απώλεσαν με το χαμένο πέναλτι του Μπεργκ στο 34′!

Και ενώ μετά το γκολ του Σουηδού στο 37′ που έφερε το ματς στα ίσια, ο κόσμος νόμιζε ότι η ώρα της κακοδαιμονίας είχε παρέλθει, έφτασε το πολύ άτσαλο μαρκάρισμα του Σάντσεθ στο 43′ για να αφήσει τον Παναθηναϊκό με δέκα παίκτες! Το γεγονός ότι ο Ντιαμπί δεν έκανε το 1-2 στο τετ-α-τετ με τον Κοτσόλη στο 45′ ήταν ένα από τα λιγοστά παρήγορα του κατά τα άλλα ας τα να πάνε στο διάβολο πρώτο μέρος.

περισσότερο ρεπορτάζ και βίντεο με τα γκολ στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected