Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Δύο τερματοφύλακες με τη…μία στις Σέρρες, Ζυγκερίδης στον Έβρο

Χωρίς τίτλοΤις βασικές κινήσεις ενίσχυσης της θέσης κάτω από τα δοκάρια έκανε η FC Serres που ανακοίνωσε την απόκτηση των τερματοφυλάκων Γιάννη Γκουτζελά και Κώστα Μαλέσιου, οι οποίοι προπονήθηκαν τη Δευτέρα με τη νέα τους ομάδα.

Ο πρώτος είναι 23χρονος γκολκίπερ με καταγωγή από τη Λήμνο ξεκίνησεαπό στις ακαδημίες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Μακεδονικό, Μανδραϊκό, Διγενή Λακώμματος, Έβρο Σουφλίου και Πιερικό.

Όσον αφορά τον δεύτερο είναι 24 χρονών από την Θεσσαλονίκη έχει αγωνιστεί στην ομάδα των Λευκαδίων και στην Ένωση Απ. Παύλου.

serressport.gr

77e2a2b1eeeb7a890ead851320f8c362_54280Μετά τους Μερτίκα και Ζαγκλιβέρη, ακόμη ένας Σερραίος ποδοσφαιριστής γίνεται κάτοικος Σουφλίου, καθώς οι ακρίτες απέκτησαν τον Χαράλαμπο Ζιγκερίδη.

Εδώ και μια εβδομάδα έκανε προπονήσεις με την ομάδα και την Δευτέρα έπεσαν και οι υπογραφές. Ο Ζιγκερίδης είναι 20 ετών, κατάγεται από τον Λιθότοπο και αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του Πανσερραϊκού. Τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στην Γερμανία, σε ομάδα της Στουτγκάρδης, την SSV Reutlingen 1905, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με την Κοζάνη στην Γ Εθνική.

serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected