Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – Ξεκίνησαν τα…βάσανα για τους νεοφώτιστους! (photos)

DSCN8112Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει κι ο Ιούλιος για φέτος, ο Κεραυνός Επισκοπής ξεκινά τις προσπάθειες του στην Α1 Ερασιτεχνική, μετά το περσινό…διάλειμμα στην Α2.

Η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη “έγραψε” σήμερα τα πρώτα της χιλιόμετρα και παράλληλα οι φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές που παρέμειναν από το περσινό ρόστερ αλλά και κάποια από τα νέα αποκτήματα, πλην των Κώστα Τουμαρά και Σάκη Βόλτση που απουσίαζαν δικαιολογημένα.

Παρόντες λοιπόν οι Χρήστος Λίκα, Πέτρος Μπάμπους, Ζαχαρίας Ιωαννίδης και Άγγελος Εμμανουήλ που γνωρίστηκαν με τους συμπαίκτες τους και φόρεσαν τη φανέλα του Κεραυνού για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

Εκτός των άλλων, “δεσπόζουν” για άλλη μια χρονιά οι…μορφές των Κώστα Ντέλλα και Χάρη Παραστατίδη (47 γκολ οι δυο τους πέρσι) που παραμένουν για έναν ακόμη χρόνο στην ομάδα ενώ αρκετοί ήταν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν το βασικό πρόγραμμα προετοιμασίας.

δείτε παρακάτω φωτορεπορτάζ από τη σημερινή “πρώτη” και αργότερα τις δηλώσεις των Χρήστου Μποζίνη και Χάρη Παραστατίδη στην κάμερα του ImathiaSportsNews

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected