Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Χαμόγελα, αισιοδοξία και πολλά νέα πρόσωπα στην “πρώτη”! (photos)

Ξεκίνησε σήμερα μια νέα, μεγάλη πρόκληση για την ποδοσφαιρική ιστορία της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου, που θα αγωνιστεί φέτος στην Α1 Ερασιτεχνική.

Παρουσία αρκετού κόσμου που αψήφισε την αφόρητη ζέστη και την υπερβολική υγρασία, ο Σάκης Παγγούρας και οι παίκτες του “έγραψαν” τα πρώτα χιλιόμετρα στον ανακαινισμένο αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Γηπέδου Αράχου, που καλλωπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο για τις φετινές υποχρεώσεις στην ανώτερη κατηγορία του ημαθιώτικου ποδοσφαίρου.

Παρόντες βεβαίως και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, με προεξάρχοντα τον πρόεδρο της ομάδας Σίμο Μυλωνά και μετά την απαραίτητη ευλογία και τον αγιασμό, ακολούθησε το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης για τη σεζόν 2015-2016.

_DSC4360

Όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας σε πλήρη παράταξη

 

Το στοιχείο που ξεχώρισε από τη σημερινή “πρώτη”, τα 17 νέα αποκτήματα της ομάδας (φωτ) που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά στην ομολογουμένως δύσκολη χρονιά λόγω των πολλών ποιοτικών και συνάμα ιστορικών συλλόγων.

πατήστε εδώ για να δείτε τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας και στο alexandriamou.gr για περισσότερες φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected