Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Μεταγραφές για ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό

ImageHandler

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ήρθε στη Θεσσαλονίκη, συζήτησε με τον Φρανκ Αρνεσεν και τον ΠΑΟΚ, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν σε όλα και τον 24χρονο να αναχωρεί από την πατρίδα μας, περιμένοντας τις εξελίξεις με την Ελτσε, με τον παίκτη από το Πράσινο Ακρωτήρι να προχωράει σε καταγγελία κατά της ομάδας του, στην Ισπανική Λίγκα.

Η Έλτσε είναι αυτή που θα καθορίσει τις όποιες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αναχώρησε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη και πλέον περιμένει τις εξελίξεις στον ισπανικό σύλλογο, προκειμένου να μείνει ελεύθερος και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό ο Ροντρίγκες έκανε μέσω του δικηγόρου του καταγγελία κατά της ομάδας του, στην Ισπανική Λίγκα και μεταξύ άλλων ζητάει τη λύση του συμβολαίου του, αλλά και τα οφειλόμενα της περσινής, αλλά και της φετινής χρονιάς.

περισσότερα στο sdna.gr

aace1e871acf1e7d8b99bb77a25e51e2_L

Ο Παναιτωλικός έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Μάρκος Πάουλο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι στην Ελλάδα και θα μεταβεί στο Αγρίνιο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Οι Αγρινιώτες είχαν κλείσει τον παίκτη από τον Ιούνιο, όμως, υπήρξε εμπλοκή λόγω της παρουσιας αρκετών μάνατζερ που αξιώναν όλο και περισσότερα χρήματα. Το deal θα έχει πλέον αίσιο τέλος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected