Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

To ImathiaSportsNews στην “πρώτη” του ΓΑΣ Κοπανού (photos+vid)

DSCN8117

Πρεμιέρα σήμερα (28/7) για τον ΓΑΣ Κοπανού, με την πρώτη προπόνηση των “κιτρινόμαυρων” στην επιστροφή τους στην Α2 Ερασιτεχνική μετά από τρεις σεζόν.

Υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού, Γιώργου Σγούρδα και παρό σύσσωμο το διοικητικό επιτελείο, οι 14 ποδοσφαιριστές (αρκετοί οι απόντες για διάφορους λόγους) ακολούθησαν πρόγραμμα διάρκειας 90 λεπτών, που περιελάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις με τη μπάλα.

Σε πολύ καλές κλιματικές συνθήκες λόγω της τοποθεσίας του γηπέδου αλλά και με την παρουσία των νέων αποκτημάτων (Μάκης Σπανός, Δημήτρης Κελέσμητος, Θοδωρής Πέτγαζλης και Μιχάλης Σπυρίδης) οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ πραγματοποίησαν τα πρώτα χιλιόμετρα της σεζόν 2014-2015.

Στις απουσίες συγκαταλέγεται και αυτή του Έρβις Μπούφι, ο οποίος θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις από Δευτέρα, μαζί με τους Δημήτρη Δάιο, Θωμά Δημάδη, Γιάννη Γρυπούδη, Κώστα Αυτζή, Σωτήρη Δούμο, Κοσμά Κοσμίδη, Μάριο Πάλλη και Δημήτρη Πρόιο που απουσίαζαν για διάφορους λόγους.

Οι παίκτες που εκτέλεσαν τις πρώτες οδηγίες του Γιώργου Σγούρδα ήταν (εκτός των αποκτημάτων που αναφέραμε παραπάνω) οι Πασχάλης Μποζίνης, Κώστας Κωστογλίδης, Δημήτρης Αντιφάκος, Βασίλης Σιδηρόπουλος, Αλέξης Χαραλαμπίδης, Κώστας Μποζίνης, Βαγγέλης Ταρπάνος, Θωμάς Σιδηρόπουλος και Βασίλης Στογιάννης.

Αργότερα θα δείτε τι δηλώνει ο Γιώργος Σγούρδας στην κάμερα του ImathiaSportsNews, ενώ όπως μας ανέφεραν οι άνθρωποι της διοίκησης, η αναχώρηση του Παναγιώτη Τόσκα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στο εξωτερικό, τους αναγκάζει σε ακόμη μία προσθήκη, χωρίς όμως αυτή να θεωρείται σίγουρα η μοναδική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected