Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Ατρόμητος Διαβατού – Το πακέτο…ενίσχυσης που “φουλάρει” το ρόστερ!

Untitled-1Το είπε και το έκανε πράξη η διοίκηση του Ατρομήτου, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ για τη νέα περίοδο!

Μετά την απόκτηση των Λάζαρου Μουρατίδη από τον Φίλιππο Μελίκης και του Κώστα Ισλαμίδη από τον Άτλα Ζερβοχωρίου αλλά και την παραμονή 12 ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ, οι “κυανόλευκοι” ενέταξαν στο δυναμικό τους τέσσερις παίκτες που προέρχονται από τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Πρόκειται για τα αδέλφια Αλέκο και Χρήστο Οικονόμου, τον Αντώνη Τσανασίδη και τον υψηλόσωμο Βαλάντη Σαμψωνίδη. Οι τρεις πρώτοι έχουν συνδέσει το όνομα τους σε μεγάλο βαθμό με την ομάδα από την Αγία Βαρβάρα, ωστόσο ο περσινός της υποβιβασμός τους αναγκάζει να αναζητήσουν την τύχη τους σε ομάδα της Α1 όπως και τελικά έγινε. Ο Σαμψωνίδης αγωνίστηκε στον Εθνικό Ράχης την περίοδο 2012-2013 απ όπου και μετακόμισε στους “πράσινους”.

Ο Αλέκος Οικονόμου είναι 24 ετών (02/10/1991), έχει ύψος 1.78 και αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ. Ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό την περσινή χρονιά, έλειψε σχεδόν μισή σεζόν ωστόσο όποτε αγωνίστηκε βοήθησε σημαντικά σκοράροντας και δύο τέρματα. Πριν τον Αγροτικό Αστέρα αγωνίστηκε στον ΑΟ Συκιάς.

Ο Χρήστος Οικονόμου είναι ο δίδυμος αδελφός του Αλέκου, έχει ύψος 1.75 και την σεζόν που πέρασε ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του πετυχαίνοντας 10 τέρματα. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου, ωστόσο αρέσκεται στο να κινείται στον άξονα κυρίως, βοηθούμενος σημαντικά από την τεχνική του κατάρτιση. Όπως και ο αδελφός του, πριν τον Αγροτικό φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Συκιάς.

Ο Αντώνης Τσανασίδης, στρατιωτικός στο επάγγελμα, είναι 27 ετών (18/08/1988) και αγωνίζεται ως “κόφτης” στη μεσαία γραμμή. Από τους πλέον διακριθέντες του Αγροτικού Αστέρα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όταν και επέστρεψε στην Ημαθία αγωνιζόμενος στη Χίο και συγκεκριμένα στον Βαρβασιακό. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια έχοντας ένα τέρμα.

Τέλος, ο Βαλάντης Σαμψωνίδης είναι 32 ετών (01/08/1983), έχει ύψος 1.90 και αυτό τον βοηθά να προωθείται συστηματικά στη επίθεση και στις στημένες φάσεις. Πριν τον Αγροτικό, φόρεσε τη φανέλα των Εθνικού Ράχης και Ακαδημίας Βέροιας ενώ την περσινή σεζόν πέτυχε τρία τέρματα με τη φανέλα του Αστέρα.

Ο νέος προπονητής και οι επόμενες μεταγραφές

Μετά το περσινό πρότζεκτ και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τους Κώστα Παγγούρα και Μάκη Σπανού, η φετινή χρονιά ξεκίνησε με νέο προπονητή τον Μπάμπη Πετρίδη, τεχνικός μέχρι πρότινος του κυπελλούχου ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Όσον αφορά τις μεταγραφές, η προσθήκη των τεσσάρων παικτών φαίνεται πως δεν θα είναι η τελευταία καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις ή τέσσερις ακόμη θα ενσωματωθούν στους “κυανόλευκους” ώστε να ολοκληρώσουν τη συγκρότηση του φετινού ρόστερ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected