Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο

Εδεσσαϊκός – Οι τέσσερις ανανεώσεις και ο νέος γυμναστής

+ι+θ+ξ+ι+Ω+μ +Τ+Σ+μ+β+δ+Ω+μ 23 +ε+Χ+μ+θ+μΜπορεί να καθυστέρησε η ιστορική ομάδα των “Τραιανοφόρων” άλλα όπως λένε “το καλό πράγμα αργεί να γίνει”!

Έτσι και στις τάξεις του Εδεσσαικού, μετά την ανακοίνωση του Βαγγέλη Ντίσιου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, πήραν μπροστά οι… μηχανές και το τρένο μπήκε πλέον στις ράγες.

Καταρχήν η “πράσινη” διοίκηση ανακοίνωσε πως τη θέση του βοηθού προπονητή που θα εκτελεί και χρέη γυμναστή αναλαμβάνει ο Μιχάλης Δαρδανελιώτης, που έχει περάσει από τους πάγκους του Πιερικού και της Αναγέννηησης Γιαννιτσών.

Επίσης, την Κυριακή 2/8 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση και ο καθιερωμένος αγιασμός και την επόμενη μέρα (3/8) ξεκινά η προετοιμασία.

+δ+Σ+ο+Σ+Ψ+Σ+ζ+β+Φ+Ω+μ +Φ+Ω+ε+Ω+ν+κ+Ω+μ 32 +Χ+ι+β+α+Χ+ν+β+γ+θ+μ +ε+Χ+ν+Σ+η+Σ+μ +Τ+Σ+Υ+Υ+Χ+δ+Ω+μ 19 +ε+Χ+μ+θ+μ +ι+Σ+δ+Ω+ε+Σ+ζ+Ω+μ +Υ+β+Σ+ζ+ζ+ζ+Ω+μ 27 +ε+Χ+μ+θ+μ

Τέλος, στον Εδεσσαϊκό θα παραμείνουν και τη νέα χρονιά αρκετά από τα “βαριά χαρτιά” της ομάδας. Πρόκειται για τους Δημήτρη Λαφαζανίδη, Βασίλη Πούπη, Βαγγέλη Μεταξά, Γιάννη Παλημάνη, Τάσο Παπουλίδη και Χρήστο Παπαηλία.

Επιμέλεια : Χαρά Ματεντζόγλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P