Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Φουλ της…μεταγραφής σήμερα!

“Οργασμός” μεταγραφικών επιτυχιών για τις ομάδες της Football League, που σταδιακά δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ενδυνάμωση των ρόστερ τους 

Χωρίς τίτλο

Δύο πολύ σημαντικές προσθήκες πραγματοποίησε η ΠΑΕ Αχαρναϊκός, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της τον Μάρκο Παβίσεβιτς και τον Νεμάνια Ομπράντοβιτς. 

Η ομάδα του Μενιδίου ανέφερε στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε:

«Δύο νέα πρόσωπα εντάχθηκαν στην οικογένεια του Αχαρναϊκού, οι Σέρβοι Marko Pavicevic και Nemanja Obradovic συμφώνησαν σήμερα με την Διοίκηση της ΠΑΕ!

Ο Marko Pavicevic είναι αυτή την στιγμή ένα από τα δυνατότερα ποδοσφαιρικά ονόματα της κατηγορίας που πολλές ομάδες θα επιθυμούσαν να έχουν στο ρόστερ τους! Είναι 29 ετών (03/09/86), επιθετικός, ξεκίνησε την καριέρα του στην Τάκοβο, ακολούθησε η Σβόνιο, η Σλόμποντα, Εθνικός Άχνας, Μπόρατς Τσακ, η Βάζντοβατς, ενώ έκλεισε την σεζόν 2014-2015 στην Ερμιονίδα.

Επίσης ταλαντούχος είναι και ο 26χρονος (26/05/1989) Nemanja Obradovic που αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης την οποία επιθυμεί ο Σίνισα Γκόγκιτς και η Διοίκηση να ενισχύσουν ιδιαίτερα. Ο Obradovic ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα με την Εθνική ομάδα U21 της Σερβίας, τα πρώτα βήματα έγιναν στην τοπική Ραντ, ακολούθησαν οι King Petar, Πόμπεντα Πρίλετ, Παλίλουλατς Βελιγραδίου, Ντρίνα Σβόρνικ, Σρεμ Σρέμτσκα, Πρελετέρ, ενώ στην Ελλάδα είχε μια επιτυχημένη πορεία σε Κέρκυρα και Λαμία. Τους δύο νέους παίκτες που την Τετάρτη θα υποβληθούν σε εργομετρικά τεστ, υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Χαράλαμπος Σταμούλης και ο Αντιπρόεδρος Αθανάσιος Παγώνας».

πηγή

2613401930438b36a6c24e1c81df5cca_P1050058

Διετές συμβόλαιο στην ΑΕΛ υπέγραψε ο Σέρβος αμυντικός, Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς!

Έναν ακόμα παίκτη ενέταξε στο δυναμικό της η ΑΕΛ. Η αναφορά στον 29χρονο κεντρικό αμυντικό Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας στην ομάδα του κάμπου. Ο Σέρβος βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2011.

Από τη σεζόν 2011-2012 έως και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στον Εργοτέλη. Είναι γεννημένος στις 16/08/1986 κατά την αγωνιστική περίοδο που τέλειωσε έπαιξε σε 12 παιχνίδια (είχε και 1 γκολ). Μάλιστα ο εν λόγω παίκτης ήταν στο AEL FC ARENA και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις. Αναλυτικά ανέφερε: «Πραγματικά αυτό που βλέπω είναι απίστευτο, η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα, μια ιστορική ομάδα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που ήρθα εδώ.

Εγώ κάθε παιχνίδια θα κάνω τα πάντα για την ομάδα και κάθε ματς παίζω σαν να είναι τελευταίο. Το AEL FC ARENA είναι απίστευτο δεν έχω λόγια και είμαι πολύ ευχαριστημένος που υπέγραψα εδώ και πιστεύω πως με την παρουσία του κόσμου θα παίζουμε καλύτερα στο «σπίτι» μας».

athleticlarissa.gr

12a39350d0518f0065c14a417e1f5c2e_L

Στην ανακοίνωση δύο ακόμη παικτών προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του Στράτου Χιντζίδη, αλλά και την απόκτηση του Λουίς Σάντσεθ Μοράν. Ο Χιντζίδης έχει 185 συνολικά συμμετοχές σε επαγγελματικές διοργανώσεις με 14 γκολ, πέντε εκ των οποίων με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Στη Β’ Εθνική έχει αγωνιστεί 67 φορές, στη Γ 110 και στο κύπελλο οκτώ. Μετά το πρώτο μισό στον Ολυμπιακό, έκανε ένα δεύτερο γεμάτο εξάμηνο με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Πολύκαστρο, Φωκικό, ΠΑΕ Θράκη, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Εορδαϊκό, Πόντιους Κατερίνης, Πανηλειακό, Απόλλων Σμύρνης, Ηρακλή και Παναχαϊκή.

Ο 28χρονο Ισπανός Μοράν, αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στο Κυπριακό πρωτάθλημα με τον Ερμή Αραδίπου, ενώ έχει παίξει επίσης στη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ, στην Χιχόν, στην ΑΕΚ Λάρνακας και στη Μιραντές.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου εξτρέμ Λουίς Σάντσεθ Μοράν και του 27χρονου ακραίου αμυντικού Στράτου Χιντζίδη.

Ο Μοράν έχει αγωνιστεί στη Σπόρτινγκ Β’, στην Σπόρτινγκ Χιχόν, στην ΑΕΚ Λάρνακας, στην ισπανική Μιραντές, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Κύπρο με τη φανέλα του Ερμή Αραδδίπου.

Ο Χιντζίδης ξεκίνησε την περσινή περίοδο στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ στο δεύτερο μισό της χρονιάς φόρεσε τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα.

magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected