Κατηγορίες
Super League 1

Ηρακλής – Κάτι τρέχει με το Καυτατζόγλειο…

kaftanzogleio-604x345Στις αρχές Ιουνίου εγκρίθηκε για το Καυτανζόγλειο Στάδιο επιχορήγηση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, με στόχο να γίνουν διορθωτικά έργα στις εγκαταστάσεις του και ως βασικοί στόχοι τέθηκαν η αντικατάσταση του στίβου (ταρτάν), βελτιωτικά έργα στο στάδιο ρίψεων, στο κλειστό γυμναστήριο κ.ά.

Φτάνοντας στα τέλη Ιουλίου, το Καυτανζόγλειο είναι το μοναδικό Εθνικό Στάδιο της χώρας το οποίο δεν διαθέτει διοίκηση. Αποτέλεσμα αυτού είναι να δημιουργούνται δυσκολίες όσον αφορά την καθημερινή λειτουργία των εγκαταστάσεών του. Το κλιμάκιο της Σούπερ Λιγκ που εξέτασε το στάδιο ζήτησε να γίνουν κάποιες αλλαγές, όπως για παράδειγμα να τοποθετηθούν κάγκελα μπροστά από ορισμένες Θύρες και διαχωριστικά πλέξι γκλας στις εξωτερικές θέσεις των δημοσιογράφων.

Ο Ηρακλής έδειξε άμεσα διάθεση να προχωρήσει στις διαδικασίες που απαιτούνται, ωστόσο αδυνατεί να …εντοπίσει την άλλη πλευρά, η οποία θα του παραχωρήσει τη χρήση των χώρων του σταδίου!

Οι άνθρωποι του συλλόγου προσπαθούν να βρουν λύση ώστε να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ μεσολαβεί και το εντός έδρας φιλικό με τον Πανθρακικό, το οποίο αυτή τη στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα γίνει τελικά στο Καυτανζόγλειο.

H θητεία της προηγούμενης διοίκησης έχει λήξει και δεν έχει κανείς δικαίωμα υπογραφής για να παραχωρηθεί το γήπεδο στον Ηρακλή.

thessports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected