Κατηγορίες
Αθλήματα

ΓΑΣ Κιλκίς – Με νεαρούς από τις υποδομές στο νέο πρωτάθλημα

ΓΑΣΚ-ΣΗΜΑ-ΣΤΙΒΟΣΜε παίκτες προερχόμενους από το «φυτώριο» της, δηλαδή από τα τμήματα εφήβων και παίδων, θα στελεχωθεί κατά βάσιν για την νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα χάντμπολ του ΓΑΣ Κιλκίς που για τρίτη φορά μετά από υποβιβασμό και τέταρτη συνολικώς θα αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Το κιλκισιώτικο συγκρότημα είναι ένα από τα επίλεκτα της ελληνικής χειροσφαίρισης, που υπέστη σε υπερθετικό βαθμό τις συνέπειες της κρίσης.

Εξ αιτίας της δεν κατέστη πέρυσι δυνατή η πλαισίωσή του από οικονομικούς παράγοντες, που θα μπορούσαν να συμβάλλουν τουλάχιστον στην παραμονή του στην ανώτερη κατηγορία.

Και εξ αιτίας της δεν βρέθηκε και φέτος κανένας οικονομικός φορέας ή παράγων, που να της εξασφαλίσει τουλάχιστον την παραμονή κάποιων βασικών στελεχών, ώστε να συνεχίσει με τον ίδιο «κορμό» και να επιδιώξει την άμεση επάνοδο.

Αυτή η διοικητική «άπνοια» είχε ως επακόλουθο οι παίκτες αυτοί, κάνοντας χρήση του κανονισμού του αθλήματος, που ισχύει σε κάθε επαγγελματική αθλητική κατηγορία, έμειναν ελεύθεροι και «μετακόμισαν» σε άλλες ομάδες και συγκεκριμένα στις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, που έχουν πλέον την δυνατότητα να ικανοποιούν, έστω και με αισθητά χαμηλότερα σε σχέση με το παρελθόν ποσά, τις οικονομικές απαιτήσεις παικτών.

η συνέχεια στο maxitis.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected