Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας - Μεταγραφές

ΕΠΣ Πέλλας – Τρεις ποιοτικές προσθήκες για τους Προμάχους (photos)

_C147346Ξεκίνησε η επίπονη προετοιμασία του ΑΣ Πρόμαχοι, εν όψη του μαραθώνιου πρωταθλήματος της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας.

Η νεοφώτιστη στην κατηγορία, ομάδα του ιστορικού συλλόγου, έχοντας στο δυναμικό της όλο το περυσινό ρόστερ, που είναι ένα πολύ επιτυχημένο μείγμα έμπειρων και νεαρών ποδοσφαιριστών, ευελπιστεί ότι θα πραγματοποιήσει μια αξιόλογη πορεία και όπως μας δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Πασχάλης Τούμπης “ο ΑΣ Πρόμαχοι ήρθε για να εγκατασταθεί μόνιμα στην κατηγορία και όχι να αποτελέσει μια σύντομη παρένθεση”.

Ο προπονητής Βασίλης Σαμαράς, έχει προσαρμόσει τα πλάνα της προετοιμασίας, ανάλογα με τον βαθμό της αναγκαιότητας, που απαιτείται για την μεγάλη κατηγορία και αυξάνει μέρα με τη μέρα σταδιακά τις ασκήσεις και τον βαθμό δυσκολίας για κάθε ποδοσφαιριστή. Τις ημέρες αυτές παρατηρείται μεγάλος συνωστισμός, στο κοινοτικό γυμναστήριο, μιας και τουλάχιστον τριάντα ετοιμοπόλεμοι ποδοσφαιριστές δίνουν το παρόν, διεκδικώντας με τις επιδόσεις τους, μια θέση στην δεκαεξάδα.

Να τονίσουμε ότι πολλοί από αυτούς εφάρμοσαν το πρόγραμμα συντήρησης, το οποίο τους έδωσε ο προπονητής, ώστε να διατηρήσουν την φυσική τους κατάσταση κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του καλοκαιριού.

Κατά τα άλλα, οι εργασίες ανακαίνισης των αποδυτηρίων, σχεδόν τελείωσαν, και οι διοικούντες αξίζει να υπερηφανεύονται για την επαγγελματική κτιριακή υποδομή που δημιούργησαν, προσφέροντας όλες τις απαιτούμενες ανέσεις σε ποδοσφαιριστές(γηπεδούχους-φιλοξενούμενους), διαιτητές αλλά και φιλάθλους. Η δε κατάσταση του αγωνιστικού χώρου βρίσκεται σε άριστο επίπεδο, χάρη στις άοκνες προσπάθειες των υπευθύνων του συλλόγου, ενώ το νέο κυλικείο είναι σχεδόν ετοιμοπαράδοτο.

Παράλληλα με την αγωνιστική προετοιμασία, οργασμός εργασιών παρατηρείται για την διοργάνωση του διήμερου ΦΡΑΓΜΑ ΠΑΡΤΙ, που θα γίνει 8-9 Αυγούστου, από το οποίο ο σύλλογος προσβλέπει στην σημαντική οικονομική ενίσχυση του ταμείου του, μιας και οι υποχρεώσεις φέτος θα είναι αυξημένες, ενώ οι κάρτες διαρκείας κυκλοφορούν και διανέμονται από στελέχη του συλλόγου.

Στην αγωνιστική φαρέτρα της ομάδας των Προμάχων, ήρθαν να προστεθούν τρεις σημαντικές μεταγραφές με καταξιωμένους ποδασφαιριστές, οι οποίοι αναμένεται να ενισχύσουν την δύναμη κρούσης του φιλόδοξου συλλόγου.

11 22 33

Πρόκειται για τους:

Τάσο Ιωάννου (μεσοεπιθετικός) που έχει αγωνιστεί στην ομάδα των Τσακώνων, Ανέστη Ξυλουργίδη (τερματοφύλακας) ο οποίος έχει διαπρέψει στις ομάδες του Εξαπλατάνου, Προφήτη Ηλία, Σεβαστειανών κ.α. και Γιάννη Παπαδόπουλο (μεσοεπιθετικός) με δράση σε Αλμωπό και Μεγαπλάτανο.

promahi-nea.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected