Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Θωράκισε τα μετόπισθεν με Δαμιανάκη!

damianakis_610_400Μία ακόμα μεταγραφή είναι στα σκαριά για τον Κισσαμικό ο οποίος αναμένεται να βάλει στη “μηχανή” του τη νέα χρονιά τον Χαράλαμπο Δαμιανάκη.

Ο Ηρακλειώτης στόπερ ήταν στον ΟΦΗ, παίρνοντας ειδικότερα τη σεζόν που πέρασε αρκετές ευκαιρίες σημειώνοντας 7 εμφανίσεις στη Σούπερ Λιγκ και 4 ακόμα στο Κύπελλο.

Ο 20χρονος (14/6/95) Δαμιανάκης είχε προκαλέσει μάλιστα αρκετά καλές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του, τις οποίες κέρδισε μεταξύ άλλων από τη στιγμή που παρουσιάστηκαν ή γιγαντώθηκαν τα προβλήματα του ΟΦΗ. Ενας Δαμιανάκης που είχε παίξει και την σεζόν 2013/14 σε τρεις αγώνες του ΟΦΗ, εκ των οποίων οι δύο στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Δαμιανάκης φέρεται να έκρινε την πρόταση του Κισσαμικού που του είχε γίνει αρκετό καιρό πριν ως πιο συμφέρουσα για τον ίδιο κι έτσι την Πέμπτη (30/7) βρέθηκε για πρώτη φορά στην προπόνηση της ομάδας του Καστελίου. Λογικά η μεταγραφή είναι τελειωμένη υπόθεση, με τον Ηρακλειώτη κεντρικό αμυντικό να είναι τυπικό ζήτημα ν’ ανακοινωθεί και επισήμως η απόκτησή του από τον Κισσαμικό.

athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected