Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Ανακοίνωσε δύο ο Τύρναβος!

DSC_0736-Αντιγραφή-630x378Στην πρώτη του Τυρνάβου για την αγωνιστική περίοδο 2015 – 2016 βρέθηκε ο πορτιέρο Τάσος Παπαγιάννης, μαζί με τον αμυντικό Νίκο Μπαρούτα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, παρέα με τον Γιάννη Παπαϊωάννου θα είναι «κομμάτια» του νεανικού «παζλ» που επιθυμεί να «ενώσει» σωστά ο Μίλτος Ζιάκας, με σκοπό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του όποιου πρωταθλήματος αγωνίζεται ο σύλλογος των Θεσσαλών.

Ο 21χρόνος τερματοφύλακας στην αρχή της χρονιάς φαινόταν πως θα ήταν μέλος της ΑΕΛ για την Football League, ωστόσο οι υπεύθυνοι της ομάδας είχαν άλλη άποψη, με αποτέλεσμα ο νεαρός να βρίσκει «στέγη» στους Τυρναβίτες και το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Σε δηλώσεις του στο rockngoal.com.gr, είπε πως «εύχεται κάποια στιγμή να επιστρέψει στους «βυσσινί» και να πάρει τις ευκαιρίες του».

Από την πλευρά του ο Νίκος Μπαρούτας (φωτ), μετά το πέρασμα από την Παναχαϊκή και τον Δωτιέα Αγιάς την περσινή περίοδο, φιλοδοξεί στον Τύρναβο να κάνει μία «γεμάτη» χρονιά στη Γ΄ Εθνική και να κάνει πάλι το «βήμα» προς τα πάνω. Να θυμίσουμε πως ο «Μπαρού» είναι αρκετά δραστήριος στο γήπεδο, ενώ λογίζεται ως αριστερό φουλ μπακ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected