Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Πανσερραϊκός – SCODA Ξάνθη (0-0) Η απόδοση των Ημαθιωτών και το βίντεο με τα στιγμιότυπα

Χωρίς τίτλοΟι περισσότεροι πίστευαν πως ο Πανσερραϊκός θα αποτελέσει εύκολη λεία για την Σκόντα Ξάνθη.

Έτσι και αλλιώς τα “λιοντάρια” είναι μόλις πέντε ημέρες στο γήπεδο, ενώ οι ακρίτες συμπληρώνουν σχεδόν ένα μήνα και είχαν ήδη τρία φιλικά στα πόδια τους. Και όμως ο Πανσερραϊκός άντεξε, έχοντας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο σύμμαχο την τύχη και τον Ανδρούτσο και κράτησε την περσινή φιναλίστ του κυπέλλου στο μηδέν, δημιουργόντας αισιοδοξία στους φιλάθλους του πως όταν αυτή η ομάδα δουλευτεί θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο.

 

Μπορεί να είναι πάρα πολύ νωρίς για οποιοδήποτε ασφαλές συμπέρασμα, ωστόσο αρκετοί από τους παίκτες του Πανσερραϊκού παρουσίασαν δείγματα της ποιότητας και των ικανοτήτων τους και όταν αυτό το σύνολο αποκτήσει ομοιογένεια τότε θα μπορέσει να τοποθετηθεί αναλόγως και ο πήχης.

σον αφορά την Σκόντα έδειξε ένα ιδιαίτερα σοβαρό πρόσωπο, παρουσίασε δύο καλές ενδεκάδες παρότι δεν αγωνίστηκαν αρκετά από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα που θα κάνουν τη διαφορά, ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και ιδιαίτερα επιθετική, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

 

Όσοι πάντως επέλεξαν να περάσουν το απόγευμα τους στο Δημοτικό γήπεδο, μπορεί να μην είδαν γκολ, έμειναν όμως ικανοποιημένοι από το θέαμα και βρήκαν αρκετές αφορμές για χειροκρότημα.

 

Προφανώς το να μπει κανείς σε διαδικασία να συγκρίνει τις δύο ομάδες θα ήταν άτοπο για πολλούς και διαφόρους λόγους και αυτό που μπορεί να κρατήσει τουλάχιστον από πλευράς των “κόκκινων” είναι η προσπάθεια.

η περιγραφή του αγώνα και οι φάσεις στο serresport.gr

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(α΄ ημίχρονο): Ανδρούτσος, Στεργιανός, Βιτλής, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Μπαντάκ, Τσιμίκας, Ρούτσης, Παπαστεργίου, Τσομαχασβίλι, Μπονέρης. Β ημίχρονο : Μέλκας, Στεργιανός, Σιάκκας (Βιτλής), Κουκόλης, Καψάλης, Μπαλού, Ανδρέου, Ντα Κόστα, Ατματσίδης, Προβατίδης, Ρομάριο (βραζιλιάνος υπό δοκιμή)

SKODA ΞΑΝΘΗ (α΄ ημίχρονο): Τσενάμο, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Καρυπίδης, Γουάλας, Βασιλακάκης, Έλτον, Λουσέρο, Σολτάνι (30’ λ.τρ. Φασίδης), Ορφανίδης Π., Καπετάνος. Β ημίχρονο : Δεμένικος, Μπέρτος, Ζαραδούκας, Λισγάρας, Καρυπίδης (68’ Χατζητερζόγλου), Παπαστεριανός, Τόμιτς, Λουσέρο (68’ Κολλαράς), Φασίδης, Ορφανίδης Π. (54’ Νάκας), Ράνος.

panserraikaraGR

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected