Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Βασίλης Γιαουτζής – Το come back στην Ημαθία!

33

Στην Ημαθία θα δούμε και πάλι να ξεδιπλώνει τις πτυχές του ταλέντου του ο Βασίλης Γιαουτζής.

Ο 25χρονος μέσος επιστρέφει στον νομό μετά την περίοδο 2013-2014, όταν αγωνίστηκε στα Λευκάδια και μετά από ένα χρόνο αποχής από τους αγωνιστικούς χώρους (τυπικά ανήκε στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας αλλά δεν αγωνίστηκε) θα φορέσει τη φανέλα του πρωταθλητή ΑΣ Ειρηνούπολης.

Εκεί θα σμίξει ξανά με τον συμπαίκτη του στα Λευκάδια (2010-2012) Γιάννη Μαντζιαρίδη, νυν τεχνικό των πρωτοπόρων του περσινού πρωταθλήματος αλλά και με τον Κώστα Έξαρχο (εφόσον βεβαίως παραμείνει) με τον οποίο αγωνίστηκαν μαζί και στον Αιγινιακό ένα χρόνο μετά.

Ο Βασίλης Γιαουτζής φόρεσε της φανέλα του Άρη, από τα τμήματα υποδομής του οποίου φάνηκαν τα πρώτα ψήγματα του ταλέντου του, ωστόσο οι συγκυρίες τον έφεραν εκτός της “κιτρινόμαυρης” ομάδας, ακολουθώντας τον τότε προπονητή του Γιάννη Μιχαλήτσιο στον ΠΑΟΝΕ. Εκεί έμεινε μία σεζόν (2009-2010) για να ακολουθήσει η διετία στα Λευκάδια, όπου ήταν εκ των κορυφαίων της πορείας του ΠΑΣ στη Δ Εθνική.

564749_3527132235815_1362883214_n

Οι εμφανίσεις του αυτές προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του Αιγινιακού (που αγωνιζόταν τότε στην επαγγελματική Γ Εθνική) και δεν άργησε να γίνει το deal, με τον εκ Πιερίας ποδοσφαιριστή (κατάγεται από τον Κολινδρό), να πραγματοποιεί 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 5 στο Κύπελλο, με πιο σημαντική αυτή στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, σε μία εξαιρετική για τον ίδιο εμφάνιση.

Ο Βασίλης Γιαουτζής είναι η πέμπτη μεταγραφή για τον ΑΣ Ειρηνούπολης, μετά τους Σπύρο Σταματέλο, Δημήτρη Τσιούπρο, Γιώργο Τερζή, Λεωνίδα Παπαδόπουλο και Παναγιώτη Καλφούντζο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected