Γ Εθνική / Τοπικά

Οπούντιος Μαρτίνου – Ανακοίνωσε τις συνολικές μεταγραφές και ανανεώσεις

13614_767669593276494_6111942752742682559_nΣημαντική και συνεχόμενη είναι η μεταγραφική κίνηση στον Οπούντιο Μαρτίνου, μία εκ των ομάδων που εντυπωσίασαν με την σταθερότητα τους στο περσινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. 

Η διοίκηση των “πρασίνων” ανακοίνωσε σήμερα τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν μέχρι στιγμής αλλά και αυτούς που ανανέωσαν από την περσινή σεζόν.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Το ΔΣ του Α.Σ. Οπούντιος καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας τους ποδοσφαιριστές : Δέδε Κώστα (αμυντικός μέσος), Θεοδωρίδη Γιώργο (αμυντικός), Κακαβά Γιάννη (επιθετικός), Δημητρέλη Γιώργο (επιθετικός), Καταραχιά Γιώργο (αμυντικός), Καλαμάτα Γιάννη (αμυντικός μέσος), Δαραμάρα Δήμο (επιθετικός) και Μεχμέτογλου Αργύρη (επιθετικός). Τους ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας!”

“Η ομάδα μας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας για την νέα χρονιά 2015/2016, με τους ποδοσφαιριστές : Κωτσάλα Νίκο, Σπυριδάκη Δημήτρη, Κουτσούμπα Σπύρο, Πατσαρούχα Βαγγέλη, Κόκα Γκεντιάν, Καρανάσο Δημήτρη, Μαλέρδο Γιάννη και Μιμηγιάννη Χρήστο. Τους ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected