Κατηγορίες
Super League 1

Παναιτωλικός – Κέρκυρα (0-1) Θέλουν δουλειά οι “κυανοκίτρινοι”, πιο έτοιμοι οι Φαίακες

bexardaniΗ φιλική νίκη δεν ήρθε ούτε κόντρα στην Κέρκυρα (0-1) για τον Παναιτωλικό, που πρέπει άμεσα να… μπαλώσει το μεγάλο κενό που παρουσιάζεται επιθετικά.

Τα αποκαλυπτήρια του Τίτορμου μπροστά στο κοινό του, που αψήφισε τον καύσωνα κι έδωσε το παρών στο κλουβί, σίγουρα δεν ήταν αυτό που θα ήθελε ο Λιονέλ Πόντες και οι παίκτες του. Ο Παναιτωλικός, με όλα τα νέα αποκτήματα να αγωνίζονται, ηττήθηκαν με 0-1 από την Κέρκυρα, η οποία δεν ήταν καλύτερη, αλλά είχε το γκολ. Αυτό που δεν είχαν τα «καναρίνια» κι αυτό που… φωνάζει ως αδυναμία και στα 3 φιλικά που έδωσαν ως τώρα.

Τα δύο στο Καρπενήσι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ηρακλή και το αποψινό. Οι άνθρωποι της ομάδας, έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι είναι κοντά σε μια εξαιρετική περίπτωση για την επίθεση, που πάντως πρέπει να ολοκληρωθεί σύντομα η μεταγραφή μιας και ήδη έμειναν μόλις 20 μέρες για την πρώτη σέντρα.

Όσο αφορά τον Λιρόι Λίτα, που δοκιμάστηκε στην θέση του φορ, δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Ο Άγγλος θα κριθεί και στις επόμενες προπονήσεις, αλλά το ξεκάθαρο δείγμα του φιλικού δεν ήταν ελπιδοφόρο για τον ίδιο. Πάντως έχει το ελαφρυντικό ότι δεν βρήκε και τις φάσεις που θα ήθελε! Πάντως το άλμα του εντυπωσίασε!

περισσότερα στο agrinio-sports.gr

Παναιτωλικός (Λ. Πόντες): Κυριακίδης, Κέβιν, Κούσας, Ντάνι Μπεχαράνο, Κάπελ, Μαλεζάς, Mάκος, Ρομέρο, Μύγας, Βασιλείου, Παπουτσογιαννόπουλος. Έπαιξαν και οι: Λίτα, Στεφανάκος, Κουτρουμάνος, Βιγιαφάνιες και Μάρκους Πάολο.

Κέρκυρα (Σ. Τσιώλης): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ντιόγκο, Καϊκούτ, Κρητικός, Γκόμες, Σόλιτς, Μαρκόφσκι, Βίλα, Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι. Έπαιξαν και οι: Μακρίδης, Ντουαλά, Κ. Μανωλάς, Καραγιαννίδης, Καρντόζο, Στ. Μανωλάς, Γεωργακόπουλος, Βλάχος, Τριαντάφυλλος, Κοτάτης, Μεντής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected