B ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας – Ισχυρό το γυναικείο φύλο στη νέα διοίκηση!

ok_3Την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015 συνήλθε το διοικητικό συμβούλιο καθώς και νέα μέλη – φίλοι του ερασιτεχνικού Ποδοσφαιρικού συλλόγου Μ.Α.Σ ΒΕΡΓΙΝΑΣ με σκοπό την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Κατόπιν ψηφοφορίας εκλέχθηκε νέο 9μελές συμβούλιο υπεύθυνο για τις τύχες της ομάδας τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2015 – 2016. Πιο συγκεκριμένα έχουμε τα ακόλουθα:

Πρόεδρος: Μαρία Χαρισιάδου

Αντιπρόεδρος: Μαλούτας Γεώργιος

Γραμματέας: Τάτσης Κωνσταντίνος

Ταμίας: Θεοχαρόπουλος Βασίλειος

Μέλη: Κοντογουλίδης Γεώργιος, Εμμανουηλίδης Θωμάς, Τασιόπουλος Σωτήρης, Σπυριδόπουλος Ιωάννης και Μπατσίλας Αντώνιος.

Το συμβούλιο δεσμεύτηκε για την απρόσκοπτη λειτουργία της ομάδας με σκοπό την παρουσίαση ενός συνόλου άξιου της παράδοσης και των αξιών του χωριού το οποίο εκπροσωπούμε στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου του νομού μας.

Επιπλέον, το παλιό διοικητικό συμβούλιο θα ήθελε να ευχαριστήσει την νέα μας Πρόεδρο και αντιπρόεδρο Χαρισιάδου Μαρία και Μαλούτα Γεώργιο αντίστοιχα για την ενασχόλησή τους με τα κοινά της ομάδας και για τη βοήθειά τους τόσο σε υλικό εξοπλισμό όσο και σε έμπρακτη οικονομική βοήθεια για τις ανάγκες λειτουργίας της ομάδας καθώς επίσης και όλους τους χορηγούς της ομάδας οι οποίοι θα μνημονευτούν σε νεότερο δελτίο τύπου με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στις αρχές Σεπτεμβρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected