Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Η κίνηση των διαρκείας, το τουρνουά στο Κλειδί και οι φετινοί στόχοι

11751957_10204911451326186_8380795712367383762_nΓράφει ο Νίκος Σαλτουρίδης, trikala-imathias.blogspot.gr

Ικανοποιητική είναι η κίνηση των καρτών διαρκείας, καθώς και η ανταπόκριση στο κάλεσμα για τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων στο γήπεδο.

Βέβαια, με βάση το οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας, θα περιμέναμε ακόμη περισσότερο ”αγκάλιασμα” της προσπάθειάς μας, αλλά και μόνο το γεγονός ότι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια υπάρχει θετικό κλίμα – και όχι ο γνωστός αρνητισμός – στις τάξεις των φιλάθλων, μας φέρνει μια κάποια ικανοποίηση και μας γεμίζει με περισσότερες ευθύνες.

Στα αγωνιστικά τώρα, η ομάδα ξεκινάει σήμερα Δευτέρα την δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας και το Σάββατο 8 Αυγούστου συμμετέχει στο Τουρνουά ”Θεόδωρος Περηφανόπουλος” που θα γίνει στο Κλειδί προς τιμή του Θοδωρή Περηφανόπουλου (αγωνίστηκε και τίμησε τη φανέλα της ομάδας μας για τρία χρόνια), που ”έφυγε” από τη ζωή πριν ένα χρόνο.

Σε ότι αφορά τους στόχους της ομάδας για φέτος, αυτή η Διοίκηση – αν συνεχίσει με την ίδια σύνθεση – πιστή στις πάγιες θέσεις της, έχει σαν στόχο την επανάληψη της εξαιρετικής πορείας των τελευταίων χρόνων, συνδυάζοντάς την με την προώθηση και καθιέρωση όσο το δυνατόν περισσότερων νεαρών ποδοσφαιριστών. Και υπάρχουν πολλοί φέτος.

Την Δευτέρα 10 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ. θα γίνει στην Κοινότητα συνάντηση Διοίκησης και φίλων της ομάδας, για ενημέρωση πάνω σε ΟΛΑ τα θέματα που απασχολούν τον Σύλλογο. Και φυσικά η Διοίκηση είναι πρόθυμη – και θα χαρεί – να δεχθεί ιδέες και προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία του Συλλόγου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected