Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Απόλλων Καλαμαριάς – Προ των πυλών δύο, ήττα στο φιλικό από Απόλλων Σμύρνης

391d45802a606be64095bd7b66c67316_LΠολύ κοντά στην ολοκλήρωση δύο κινήσεων βρίσκεται ο Απόλλων, αφού ίσως και σήμερα ανακοινώσει την απόκτηση των Γιώργου Χιονίδη και Παναγιώτη Ζιάκα.

Ο πρώτος είναι 23 ετών, επιθετικός και έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή για δύο σεζόν, αλλά και πέρυσι σε Ηρακλή Αμπεελοκήπων , ενώ ο δεύτερος είναι 21 ετών τερματοφύλακας και προέρχεται από εξαιρετική σεζόν επίσης στον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Ο Ζιάκας προπονήθηκε χθες στην Καλαμαριά, ο δε Χιονίδης είχε συνάντηση το βράδυ με τον Γιώργο Ιωακειμίδη, προκειμένου να προχωρήσει η συμφωνία.

Αντίθετα, στάσιμο παραμένει το θέμα απόκτησης του Χάρη Σαράφογλου, ο οποίος, παρ’ ότι αποχώρησε από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, δεν είχε επαφή με τους ανθρώπους του Απόλλωνα. Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος των κοκκινόμαυρων, παράλληλα, είχε επαφή με δύο Κύπριους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πιθανώς να έρθουν τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, για να ενταχθούν κι αυτοί στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Χωρίς τίτλο

Την ήττα με 2-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης γνώρισε ο Απόλλων 1926, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Πτολεμαΐδα.

Οι κοκκινόμαυροι του Απόστολου Πάππα πραγματοποίησαν μια αρκετά καλή εμφάνιση, δείχνοντας πιο θετικά στοιχεία σε σχέση με το προηγούμενο ματς απέναντι στον Αχιλλέα Τριανδρίας. Εδειξαν μεγαλύτερη ομοιογένεια, ενώ καλά ήταν και τα στοιχεία που έδειξε ο Ελτζον Τοπλαρί, στην πρώτη του εμφάνιση (έπαιξε για ένα ημίχρονο, παρ΄ότι αφίχθη ο τπρώι στην Ελλάδα). Το σκορ άνοιξε ο πρώην «ροσσονέρο» Στέργιος Ψιάνος με πέναλτι στο 45′ (αμφισβητούμενο, το «παραχώρησε» ο Γιαξής), ενώ το 2-0 έγινε από τον Μίλιεβιτς στο 61′ με αριστερό σουτ. Ο Απόλλων 1926 είχε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει στο 72′ με τον υπό δοκιμή Ντέρι, αλλά ο Αποστολίδης απέκρουσε εντυπωσιακά.

Οι συνθέσεις: 

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926: Τεντώνης, Μπουλγκουρίδης, Τσαούσης, Φοιτάς, Τζιντζής, Γιαξής, Τοπλαρί, Σαπανίδης, Μήτσικας, Προβατίδης, Αθανασιάδης (42’ λ.τ. Ζήσι).

Στο δεύτερο ημίχρονο: Ζιάκας, Βοσνιάδης, Κουκουλέκης, Πολιανίδης, Μουτζίκος, Βιλανάκης, Μουτζούρης, Χιονίδης, Αράπης, Βραχνός, Ντέρι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Ταΐρης, Ψιάνος, Κόλλιας, Κύργιας, Κυριαζόπουλος, Φατιόν, Μπάρμπας, Φαρινόλα, Βάντερσον, Τζιώρας, Πολίτης.

Στο δεύτερο ημίχρονο : Αποστολίδης, Πάνος, Μίλιεβιτς, Καλλέργης, Κρητικός, Δεληζήσης, Δούρος, Φουκαράς, Συμεωνίδης, Ταΐσης, Βαλεριάνος, Καμαρινόπουλος και ένας υπό δοκιμή.

Ρεπορτάζ: Από τον Όμιλο Φίλων Απόλλωνα Πόντου – Μάριος Λουίζος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected