Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δωτιέας Αγιάς – Έρχεται η ανακοίνωση…10 ποδοσφαιριστών!

ΧΡΗΣΤΟΣ-ΜΠΑΤΑΒΑΝΗΣ-630x378Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Αγιά, όπως ήταν προγραμματισμένη, η πρώτη προπόνηση του Δωτιέα ενόψει της νέας σεζόν.

Με πολλά νέα αλλά και αρκετά παλιά πρόσωπα ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Δωτιέας Αγιάς για την νέα αγωνιστική περίοδο. Η πρώτη συγκέντρωση «έκρυβε» εκπλήξεις καθώς σε αυτή συμμετείχαν 10 νέοι ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων δεν είχαν γίνει γνωστά το προηγούμενο διάστημα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του rockngoal.com.gr ο Δωτιέας Αγιάς ήρθε σε συμφωνία και ανανέωσε τα συμβόλαια των Σελήνη, Κολιού, Τσιρογιάννη, Τσατσαλίδη, Κόκκα, Τσακάλι, Γούτου και Ντακούλα διατηρώντας στο ρόστερ του μερικά από τα βασικά γρανάζια της περσινής περιόδου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» πρόσθεσαν στο έμψυχο δυναμικό τους ακόμα 10 (!) ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Χρήστος Δαλαμπύρας (Ηρακλής Λάρισας), Γιώργος Ακρίβος (Τύρναβος), Ηλίας Μαυρομάτης (Ακαδημία Προμηθέα), Νικόλαος Παϊτέρης (Ακαδημία Προμηθέα), Κώστας Σούλι (Απόλλων Λάρισας), Παππάς (Απόλλων Λάρισας), Σπύρος Ιωαννίδης (Απόλλων Λάρισας), Γιάννης Κολοβός (Απόλλων Λάρισας), Πότσης (ΑΟ Σελλάνων), Χρήστος Μπαταβάνης (φωτ. ΑΟ Σελλάνων).

Από εκεί και έπειτα, ο Δωτιέας αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον ακόμα τριών παικτών στο προσεχές διάστημα καθώς ο νέος τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Αλεξούλης θέλει να έχει στα χέρια του ένα μεγάλο ρόστερ.

rockngoal.com.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected