Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Οι απίστευτες εικόνες από το γήπεδο της Καλαμαριάς… (photos)

7418ed7799fa2ae466a00adefbef5112_XLΕίναι γεγονός πως στην Καλαμαριά γνωρίζουν άπαντες πως σε ένα από τα πιο ωραία σημεία της πόλης υπάρχει το καλύτερο οικόπεδο το οποίο ανήκει στην ομάδα του Απόλλωνα.

Άλλωστε εδώ και χρόνια τώρα προσπάθησαν να γίνουν και ορισμένα βήματα παραπάνω για την αξιοποίηση του αλλά δυστυχώς όλο και κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής… χαλούσε το όνειρο της ολοκλήρωσης αυτού του μακρόπνοου σχεδίου.

Ένα σχέδιο που θα έδινε και πολλές θέσεις εργασίας στους Καλαμαριώτες αλλά κυρίως θα άλλαζε την πορεία και την ιστορία της ομάδος όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στα υπόλοιπα αθλήματα.

Και είναι άξιο απορίας πως δεν βρέθηκε ένας ηγέτης να μπει δυναμικά μπροστά ( αν εξαιρέσουμε την χρονιά  ΚΙΟΥΠΤΣΙΔΗΣ –ΔΑΜΗΛΟΣ) που έγιναν σοβαρά βήματα αλλά……. ) να δει επιχειρηματικά και όχι συναισθηματικά αυτήν την μακρόπνοη επένδυση.

Ποια ήταν τα εμπόδια ; Ποιοι δεν ήθελαν να πάει μπροστά όλο το σχέδιο;

Λένε πως τα τοίχοι πέφτουν εκ των έσω και ίσως κάπου εδώ να υπάρχει άρωμα αλήθειας.

Ίσως τα συμφέροντα του Δήμου που εδώ και 10 ετιες ήθελε τον Απόλλωνα υποχείριο του για ψηφοθηρικούς λόγους…

Ίσως οι δήθεν Απολλωνιστές που κατείχαν θέσεις στο συμβούλιο με στόχο το μαγαζάκι του τένις επί της οδού Χηλής…..

Ίσως τα λίγα αλλά απαραίτητα… έσοδα από τα γήπεδα 5Χ5 που χρησιμοποιούν το οικόπεδο του Απόλλωνα για εμπορικούς σκοπούς….

Για τους φίλους της ομάδος είτε παλιότερα είτε  τώρα που χρησιμοποιούν τα εντευκτήρια του παλιού ΕΟΦΑΘ δεν γίνετε καν λόγος γιατί πολύ απλά εκείνοι είναι Απόλλων και δεν θα είχαν ποτέ πρόβλημα να φύγουν για να πάρει άλλη μορφή αυτό το τσαντίρι μαχαλά που δυστυχώς το βλέπουν και τηλεοπτικά κάθε χρόνο χιλιάδες τηλεθεατές.

Σίγουρα βέβαια δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα πούμε τι πρέπει να γίνει σε όλο αυτό το έκτρωμα διότι ο Απόλλων έχει διοίκηση που αν θέλει μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες και να αφήσει πίσω της εκτός από την εξυγίανση των τμημάτων και μια προοπτική για το μέλλον !

Ένα βασικό πάντως πρόβλημα που γεννά αρκετά προβλήματα στην υπάρχουσα κατάσταση και διεγείρει ερωτηματικά είναι πως ενώ τρία διαφορετικά κτίρια στο οικόπεδο του Απόλλων έχουν άδεια λειτουργίας κυλικείων γιατί ο χώρος και το κυλικείο που βρίσκετε στην καρδιά των εγκαταστάσεων του συλλόγου δεν έχει !!!!!!!

Αν μη τι άλλο είναι για γέλια και για κλάματα και ίσως διεθνώς πρωτοφανές !!!!

Και μάλιστα σε βάρος μιας γυναίκας  που ζει …ανοίγει …και κλείνει τα μάτια της με το άρωμα του χλοοτάπητα και το κοκκινόμαυρο των κερκίδων !!!

Πολύ δε περισσότερο σε βάρος ενός ανθρώπου που με δικά του έξοδα και χιλιάδες εργατοώρες συντηρεί και επιβλέπει τον αγωνιστικό χώρο τον Κώστα Αδάμ.

Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε πέρα από το γεγονός πως κόβουν ένα ανθρώπινο μεροκάματο από μια οικογένεια είναι ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ και ΑΗΔΙΑ !!!

Δείτε παρακάτω εικόνες που προκαλούν και που σίγουρα μετά από την παρέμβαση μας θα φτάσουν ακόμη και στο γραφείο του κ.ΚΟΝΤΟΝΗ αλλά και όπου αλλού υπάρχει σοφός και λογικός άνθρωπος.

δείτε τις φωτογραφίες στο pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected