Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πύδνα Κίτρους – ΑΕ Φαρκαδόνας (1-0) Δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από ματς πρωταθλήματος! (vid)

DSCF8711Γράφει ο Μπάμπης Πεΐδης, pieriasport.blogspot.gr

Ένα καλό για την εποχή παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Βατάν στην Κατερίνη, ανάμεσα στην τυπικά γηπεδούχο Πύδνα και την ΑΕ Φαρκαδόνας.

Είχε ρυθμό, τρεξίματα, γκολ και διάθεση από τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων που σίγουρα δεν είναι ακόμη έτοιμοι, με τα πόδια του να ζυγίζουν «πολλά κιλά» από την επίπονη και σκληρή προετοιμασία.

Παρόλα αυτά οι δυο προπονητές είδαν αυτό που ήθελαν να δούν με τη Πύδνα να χάνει στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 38΄ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μακράκης έκανε γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή του Πατσιαλή, με τον τερματοφύλακα της Φαρκαδόνας να αποκρούει δύσκολα.

Στο 43΄από εκτέλεση φάουλ του Παυλίδη και κεφαλιά του Κωτσιόπουλου που έστρωσε στον Τσιούνη, ο τελευταίος σούταρε δυνατά για να περάσει η μπάλα ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Αποστόλη Στύλου μπήκαν καλύτερα και κυριάρχησαν στο γήπεδο αποδεικνύοντας το βάθος στο ρόστερ της ομάδας του Κίτρους.

DSCF8722

Στο 52΄ο Μακράκης άνοιξε με ωραίο τρόπο το σκορ, όταν σε κόρνερ του Λαγδάρη. Ο Κυπαρίσσης βρήκε τον επιθετικό της Πύδνας κι αυτός με όμορφο ανάποδο ψαλίδι διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Διαιτητές ήταν οι Συμεωνίδης, Θεοδώρου και Ζέρβας

Συνθέσεις

Πύδνα Κίτρους (Αποστόλης Στύλος): Ταταρίδης (46΄Τσιλεγκερίδης),Λαζαρίδης Χρ. (46΄Καραγκούνης), Kola Lady (46΄ Λαγδάρης), Δημητρίου (60΄ Stefanovits), Κωτσιόπουλος (46΄Κολαξίδης), Δήμας (46΄Τσιώμης), Παυλίδης (70΄Σκριβάνος), Μακράκης (65΄Δελίδης), Πετρουζέλης (46΄Κυπαρίσσης), Τσιούνης (46΄ Τρικαλόπουλος), Γελαδάρης (46΄Μαυρίδης)

ΑΕ Φαρκαδόνας (Τάκης Ρούσσσας): Πατσιαλής, Νάκου, Κοντοβάς, Φουρτούνης, Κουμπούρας, Αετόπουλος, Κουλτσιάκης, Πολυζόπουλος, Τρυφούνοβιτς, Παπανδρέου, Ιακωβάκης.

Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν οι: Μάλλιαρης, Γκαγκαστάθης, Παληγιάννης, Διβανές, Ζαφειρίου, Τσιούκας, Γρηγορίου, Ξάνθος, Παπαδόπουλος, Σταμέκος, Καρανίκας, Μπαδιάκας και Γεωργίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected